Dün dayım Adana'dan araba alms normalde hiç samimiyetimiz yok aramaz sormazdi akşam üstü baktım bı numara ariyo açtım dedi akşam sizde kalcam tamam dedim eşime dedim gittik alisveris yaptık geldik yemeğe gelemicem geç gelirim dedi sonra anneme dedim işte dayım gelicek başladı hemen ceviz gönder çocukların fazla kıyafetlerini gönder bana leğen gönder tuvalet kağıdıniz çoktu bir koli gönder oğluna gelen sıfır takimlardan bir iki tane yeğenine koy fazla erzak varsa sizde hazırla diye abim en son bağırdı telefonun arkasından yav ne diyosun sen burda yokmu istediklerin dilencimisin sen filan dedi tamam anne dedim bakarım fazla bişi varsa gönderirim ardından gelin Msj attı benim epilasyon cihazım yandı seninkini bana yolla diye yine annem aradı damat ördeği kessinde dayinla göndersin dedi anne dedim eşim ordegini vermez kesmez çocuğu gibi masmavi gözleri var öper sever yollamaz dedim kusmeye başladı yahu burdan oraya kadar leğen istiyo burdakiler sahte diyo koydum herşeyi ceviz yaprak leğen kiyafetler dayım vardı ariyo niye bu kadarcik elbise yolladın kıza daha yenisi yokmuydu anne dedim ben bedavami alıyorum git al torununa çok düşkün sen sana o kadar şey dedim bu kadarcik yollamissin diyo sinirlerim alt üst oldu