0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde (1,929 puan) tarafından
Kızlar kızım 11 yaşında ve arkadaşlarından gördüğü üzere oje istiyor bütün arkadaşları sürüyormuş ben de hem hevesini alsın hem de tırnak yeme rahatsızlığı var onu belki törpüler diye oje almak istiyorum acı ojeyi denedim yedi ve hiç acı değilmiş dedi hata tadı daha güzel dedi ama eşim yok diyor neymiş nasıl alışırsa öyle gidermiş bu tarz şeylere özendirmemek gerekiyormuş deyip duruyor Ben onun çocuk olduğunu anlatmaya çalışıyorum Bir de en önemli şeyin sağlık açısından olduğunu söylemeye çalışıyorum çünkü gerçekten yani tırnağının yarısı yok ve tek bir parmak da değil on parmağını yiyor sizce gerçekten özendirmiş mi oluyorum yoksa eşim mi abartıyor anlamadım ve bu özendirme oluyorsa tırnak yemesini nasıl önleyebilirim acı oje fayda etmedi fark ettikçe ilgi alanını başka yere çekmeye çalışıyorum ama yok yani

21 Cevaplar

0 oy
(1,137 puan) tarafından
Belli yaşa gelince heves ediyorlar zaten, tirnak yeme alışkanlığından bağımsız söylüyorum ben karşı değilim oje surulmesine fakat bordo ve kirmizi renklere müsade etmiyorum genelde pembe lila mint o tarz cocuksu renkler simli pullu falan evin içinde sürüp seviniyor.. Tirnak yeme alışkanlığına gelince onun altinda mutlaka psikolojik bir sebep yatar onu halletmek gerek diye düşünüyorum 
(1,929 puan) tarafından
Çocuk psikiyatrisine götürdüm okul stresi var dedi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 439 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Semabetula (15 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 369 göst.
0 oy
5 cevap 197 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,445 puan) tarafından soruldu