Eltim ve çocukları oğluma bağırıyordu dünde bağırdı bu sefer tepkisiz kalmadım Eltime küçücük bebek niye bağırıyorsun dedim karşında koskocaman adam mı var dedim kaynanam da ordaydi ben kesinlikle sizin bu hareketlerinizi kabul etmiyorum kimse benim çocuğuma bagiramaz yeter dedim bu zamana kadar sustum sustum ama yeter artık dedim çocuğu alıp yanlarından gittim dün gece de eşim eve gelmiş ikinci çocuğum için isim ariyoruz dün gecede bu isim işini ne yapacaz ya diyor en iyisi ablama sorim de istediği bir isim varsa onun dediği olsun diye olur bende neneme sorayım belki rahmetli dedemin ismini felan katmak ister dedim ablası 12 senelik evli çocuğu yok istese olur tedavisi var ama bakamam diye rahatını bozmamak için tedavi olmuyor birinin kocası ölüyor herşeyi benden çocuğumdan çıkarıyorlar birinin çocuğu olmuyor ağrısını sancısını herşeyini benim çekeceğim yavrumun ismini katmama müsade etmiyorlar ilk çocuğumda da kaynanam sürekli ben oğlumun ismini bunu katacam şunu katacam diyip duruyordu eşim de annemi kırmak istemiyorum diyordu bende çok istiyorlarsa doğursun ismini katsın dedim daha doğum yapmadan eşim bana dün gece diyor ki doğum yaptıktan iki üç gün içinde kendini toparla ayağa kalk ilk doğumda dikişlerden ziyade kalçama kramp girmişti yuruyemiyordum tecrübesizdim çocuk altı değiştirmeyi bile bilmiyordum kaynanam yardımcı olmuyordu o kadar ağrım vardı ki çocuğumun altını ağlaya ağlaya değişiyordum şimdi de daha doğum yapmadan bana böyle diyor ben ne yapacağımı şaşırdım kaldım ya