0 oy
316 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (228 puan) tarafından
38 haftalık hamileyim hanımlar evimi karınca ordusu taladi resmen ve aşırı derecede huylaniryorum ilaç kar etmiyor lütfen bildiğiniz böyle etkili bir ilaç varsa söyler misiniz alayım sıkayım hem günaha giriyorum hemde kaşınıyorum huylandigim için lütfen yardımcı olun doğumum yakın doğumdan sonra uğraşamam 

18 Cevaplar

0 oy
(14,388 puan) tarafından
sirkeyle sil canım, çıktıkları yeri kapat. evim 15.katta yaz başından beri uğraşıyorum hala geçmedi://
(228 puan) tarafından
Çıktıkları yer mutfak hiç olmayacak yerde geziyorlar nerede Çıktıklarını da bulamıyorum tezgah altı filan dolapları cikartmamiz gerek onu da kiraciyim nasıl yapixam bilmiyorum Valla sirkeyle geçse sizinki geçmez mıydı:(
(14,388 puan) tarafından
ara ara geçiyor başka yerden çıkıyor :)) yeni yer buluyorlar :) çok akıllı hayvanlar valla
(3,576 puan) tarafından
Kız 15inci katta da mı oluyormuş :) ben yüksek binalarda olmaz diye düşünüyordum
(14,388 puan) tarafından
oluyor oluyor, ben çıkmaya üşeniyorum onlar üşenmiyor
(3,576 puan) tarafından
Valla helal olsun dirayetli karıncalarmış :D
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Naftalın evın görünmeyen yerlerıne dolap altarına vs heryere koy
0 oy
(30 puan) tarafından
2 sene uğraştım karıncayla youtubede bitane hoca çıktı karşıma 3 gün üst üste sizi evimde istemiyorum evimden çıkın  Allah için evimden gidin diyordu 3 gün gerçekten denedim ve çok şükür bitiler  eğer gitmezlerse ilaçlama yapın günah olmaz diyordu önceden bende çok şey denedim ama hiç fayda etmiyordu 
(228 puan) tarafından
Denicem teşekkür ederim inanın artık ağlıyorum hem huylaniyorum hem öldürüyorum ilaçla yemekten kesildim artık başıma ağrılar giriyor:(
(3,576 puan) tarafından
Ay tam ben bunu söylerken eşim falan arkamda beni görse kafayı yedim sanar :D  ama bende denicem  gerçek olursa yazarım
(30 puan) tarafından
Hahaha valla bende  eşim yokken diyordum deli sanmasın diye
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Kaynanam in evi müstakil. İki gün kaldm  bayramda kaşınıp duruyirm simdi her yerim yara oldu.. 2 senedr çıkıyor karınca tozu aldi bakalm yararı olacak mi
0 oy
(3,576 puan) tarafından
Aynı sorun Bizim evde de var ya gece uyurken bacağımı kollarımı falan ısırıyorlar çok minik sarı ama yakıyor. Bebeğin olduktan sonra daha zor olur çocuğun vücudunu ısırır uyumasına izin vermez. Geçen gün biri paylaşmıştı bakır koyduğumuz zaman bakır'a gelmiyormuş bu elektrik telleri var ya onun dışındaki kabloyu çıkartıyorsun içindeki bakırı çok bulunduğu yere koyuyorsun sevmiyorlarmış bakır kokusunu Bir de ne istersen
0 oy
(837 puan) tarafından
Boynumda gezınıyor görümcemın vücuduna gırıp ısırıyorlar varmı bı cozum
(245 puan) tarafından
Toz tarçın dök çıkan yerlere çok etkısını gördüm
(837 puan) tarafından
Denıyecem allah razı olsın bacım
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Filit jel al eczanelerde ve trend yolda var.banada dua etmeyi unutma.
0 oy
(245 puan) tarafından
Kesin likle çıkan yerlere toz tarçın koy aşırı etkili kalsın tarçın orda hemen temizleme ben denedım çok başarılı oldum
0 oy
(9,814 puan) tarafından
K otrihne mi ne denedin mi canım? 
0 oy
tarafından
https://ty.gl/ani8infwcv

Geçen kayinbabam şununla ilacladi ertesi gün eşim tekrar ilacladi komşumla konusmis eşim bunun turuncu sadece karınca için olanı varmış ondan almış bize ben bununla ilacladim ancak bu kesti diye raid var o hiç bi ise yaramiyo bi de bion ve k-otrihne diye bi ilaç varmış geçen post açtım bunları tavsiye ettiler bionun yorumları harika yerinde olsam onu denerim 
0 oy
(3,956 puan) tarafından
Soğan suyu dök canım soğanı sevmezlermis
(331 puan) tarafından
Ben denedim ise yaramadı soganlarin ustunde geziyor mübarekler
0 oy
(331 puan) tarafından
Benim evimde özellikle mutfakta cok var bıktım usandım geçen yaz yoktu. Oturma odamda salonumda bile var. Bir de mutfakta iş yaparken hemen hızlıca üstüme ağıyor, ısırıyor. kızım salonda uyurken onun ayaklarına bacaklarına kadar gidiyor üstelik hamileyim tiksindim, yoruldum. Öldürmek istemiyorum ama nasıl çözücem? dogal yollar denedik hic azalmadi esim mecbur elektrik süpürgesiyle temizledi ama bir iki saate yine geldiler. Biz evi ilaçlatalım diyoruz. Bizde sivrisinek, kocaman kocaman hamam böceği de var. Dogumdan önce ilaclatalım diyorum eşime yoksa bunlar bizi yiyecek psikolojim bozuldu
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Pazarlarda falan oluyordu toz naptalin evin her yerine ondan yap kokusuna gelmiyolar
0 oy
tarafından
Canım ben ilaç kullanmadım tarçın döktüm yollarına ve kesilmişti deneyebilirsin
0 oy
(2,002 puan) tarafından
Merhabalar... Sırf bu soruya cevap vermek için şimdi üye oldum. Bende yıllarca uğraştım. Eczaneye gidiyorsunuz karınca tebeşiri diyorsunuz size veriyor. Aldığınız vakit nerden çıkıyorsa nerede geziyorsa orayı çiziyorsunuz. Bildiğiniz tebeşir lakin karıncalara özel bu. O an çıktığı gibi ölüyor. Kokusuz tabi karıncalara değil. Ama alırken hamile olduğunuzu söylemeyi ihmal etmeyin. Ben her hamileliğimde kullandım sorun yaşamadım. Ama sizde yaşamayacaksınız diye bir şey yok. Muhakkak söyleyin. Sağlıcakla kalın
0 oy
(6,124 puan) tarafından
Ablamın geçen oylyedi çekmece ye bile gryordu çıkan yerleri alçı ile kapattı blmiyorum ama.ilac da almıştı btti hemen hemen 
0 oy
(619 puan) tarafından
Sleppyy nin bu toz alma mendilleri varya asiri sirke ve karbonat kokuyor ondan aldim karincalar gece cekilince yerleri onunla sildim sabah kalktim hic cikmadilar yuvalarindan deneyebilirsin bir iki yaptim artik gelmiyorlar 
0 oy
(4,244 puan) tarafından
Herşeyi denedim sirkeye çok geliyorlar bide bizdekiler uçuyorlar baya berbat yani gitmiyorlar bir ilaç aldım karınca etkili Raid o öldürüyor tek bir kere sıkıyorum 3 ay etkili çıkmıyorlar çıkanlarda ölüyor başka çarem kalmadı çünkü kızımı yiyiyorlar 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 631 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 183 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde NAiF BiRi (245 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,367 göst.
0 oy
6 cevap 198 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu