Canım benide doktorum 8 de burda ol dedi. İlk olarak nst ye alıyorlar yarım saat kadar nst odasında bekledim. Sonrasında odaya aldılar. Serum falan takıldı. 10 da ameliyathaneye çıkardılar. Orada bazı sorular soruyorlar kafan dağılsın diye. Sonra anestezi uzmanı geliyor senle konuşuyor. Spinal iğneyi hiç ama hiç hissetmedim. Benim yerini bulamadı bikaç kez batırdı ama sinek ısırığı gibi bişey. Hiç fark edilmiyor bile. Sonrasında doktorum geldi nasılsın vs sorular soruyor. Ama tabi ben karnıma dokunmaları falan hissettim. Normalde baskıyı hissediyormussun doğal olarak ama o masada olunca direk panik yapıyorsun. :) :) :) Ben bağırmaya başladım ben sizi hissediyorum diye. Güldüler hissedersin ama acı duymazsın sakin ol falan dediler. Tabi sakin olamadım. hissediyorum Allah hissediyorum diye bağırdım direk beni uyutuvermişler panikledim diye . Gereksiz panik yaptım. Keşke bebeğimi doğduğunda direk görseydim çok üzülüyorum. Ama kader... 10 da girdim 11.27 de bebek doğmuş... Odaya gelişim 12. 10 geçe falandı. Hiç korkma söylediğim gibi tadını çıkar, anı yaşa, ben 2 buçuk ay önce doğum yaptım keşke geriye dönüp o heyecanı baştan yaşaya bilsem diyorum. Tadı heyecanı bambaşka... İlk ayağa kalkış biraz zor oluyor ama yürüdükçe ağrıların hafifleyecek... Zaten çok ağrın olursa hemşirelere söylüyorsun anında ağrı kesici yapıyorlar ve geçiyor. Gaz sancısı çekmemek için de bol bol komposto tüket oda seni rahatlatacak. En önemlisi minicik kuş kucağına geldiğinde herşeyi unutuyorsun.... Umarım herşey çok güzel olur güzel haberlerini beklıyoruzzzz:) :) :)