Eşimle iddia yüzünden tartıştık. Ve artık alttan alamicagimi söyledim 3 senedirli evliyiz ve hep oynamış. 2 kere yakaladım uyardım 3. Yakalarsam biter gözünün yaşına bakmam dedim. 1.5 yaşında iki kızım var. Normalde kanıtım yoktu araştıra araştıra buldum. 7-8 aydirli beşik istiyorum kızlarımı yer yatağında yatırıyorum almadı para yok diye hep iddia oynamış. Eline ne geçerse. Zaten memlekete gidecektim. Ama dönmüyecegim borçlarını toparlayana kadar dedim. Önce Bosan çocukları da sana vereceğim yeterki senden kurtulayım dedi. Sonra yeminler etti. Evet haklısın sonuna kadar toparlicam zaten dedi. Çok dil döktü. Ama evlendiğimizden beri borcumuz var bitmiyor. Daha yarisinu ödemiş. Arabamız vardı sattı altinlarimdan verdim sattı o paralarla bile oynamış demekki. İstemiyorum dedim dünden beri bı daha konuşmadı. 1 aylik göreve gidecek bende memlekete gideceğim. Ve bu durumda bile üzülen benim. Eşimi seviyorum ama çok alttan aldım. Düzeltmeye çalışmazsa da gelmeyi düşünmüyorum ailem arkamda. Bundan adam olmaz diyor. Tek olsam düşünmem bosanirim ama iki kızım var. Gene kara gunler kapıda ne olacak diye uykusuz günler geldi gene.. yol gösterin ne yapmalıyım ben ya. Ama alttan almayı hiç düşünmüyorum çünkü artık her türlü geliyor kafasında