0 oy
322 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından

Salam.bacilar necesiz sizden bir soz sorusum menim adet tarixim mayin 5 olub bu gunde mayin 30 zudur 5 nden 30 zuna qeder hamile qalmaq olarmi? Dunen bir tesd aldim.yoxladim 2 xett qirmizi oldu Yeni ureyme geldi deye aldim yoxladim iyunun 5 ne hele var sualim.o ko 5 den 30 na qeder hamilelik olurmu? Menom qizimin 1 yasi var onda da ele edmisdim 3 gun once alb yoxlamisdim 2 qirmizi xett dusmusdu Menim sualima cavab vererdiz de xais

image

♥️

6 Cevaplar

+1 oy
(392 puan) tarafından
Bacım hamilesin❤️
tarafından
Oyyy Allahim sen duy sesimizi kurban olduğum Rabbım ☺❤❤❤
(392 puan) tarafından
Amin ablam benim inşallah❤️❤️❤️
(4 puan) tarafından
Yaaa öyelmiiya benim.kizimin mahin 20 si doum gunu oldu ardiyca da bu bebek isde tesekkur ederim napiyim.saklayim.bunuablam test yani adeti gosdermiyor sadece hamileliyi gosderiyor oylemi?)
(4 puan) tarafından
Ablam.sen bana tanis geliyosun taniyosubmu beni zemine ismim biz konismusdik sanki burda oylemi)?
tarafından
Kız senin daha önce de hesabin vardi ne oldu hesabına zemine ☺
-Reklam-
0 oy
(7,972 puan) tarafından
Sadece fotoyu anladim hamilesin:))
0 oy
(7,606 puan) tarafından
Hamilesin kizzzzzz bebe dile gelecek nerdeyse 
(4 puan) tarafından
Yaaa canimsindarisi senin basina berkede varindi)
(7,606 puan) tarafından
Sus kız iki tane var bnde Allah olmayana versin:D
(4 puan) tarafından
Aminn ablam amin ikside kizmi ? Benimde bir kizim.var ama bu karnimdaki ne bilemiyorum salikla olsun
0 oy
tarafından
hamiləsən, uğurlar
tarafından
Sen ne anladın kız ben hiç bişey anlamadım..
tarafından
Turkce gibi okudum sjsjsjjs kanımda var galiba sjsjsj mayıs 5te adet olmuş bugün ayın 30 hamile olma ihtimali var mı test yaptım 2 tane ikiside cift cizgi oldu  diyor :)) şimdi anladın mi:))
tarafından
Sen tercüme edince anladım canım cevap veriyorum post sahibi hamilesin :))
tarafından
Hahhah askommm sen yeterki iste ben sana tercüman olurum hepp:))
tarafından
Sen geçen ben kavga ederken neredeydin aşkoo
(4 puan) tarafından
Cox saqol canim ablam.var olasan
tarafından
Ay yerim seni ya ne güzel konuşuyorsun <3
(4 puan) tarafından
Oylemi ben azeriyim calisiyorun turkce konusum ablam o zaman mahin 5 den 30 na kadar hamile kala bilirim oylemi ama iyunun 5 ne var hele ben tez alib yoxladim 2 xett yani bu test adeti uok gebeliyi gosderiyor dimi?
tarafından
Ayy beni yanlış anladın kuzum ama ben sana kendimi nasıl anlatırım bilemedim

Evet hamilesin
(4 puan) tarafından
Neden yanlis anladim ki hayir ablam Can tesekkur ederim sonucda benim. 1 kizim var 1 yasinda nasil bakacayim ben bu bebeklere
tarafından
Benimkide 11 aylık kızım 23 haftalık hamileyim aralarında 1.5 yaş olacak Allah sabrını verir inşallah
(4 puan) tarafından
Cann ablam salokla alasin kucaina Ablam kizmi ikinci erkekmi biliyomusun? Sen Ne oldunu uzide mi belirtiyosun ? Oyle bisey yokmu kendin alib evde yoxlayasin kizmi erkekmi oldunu?
tarafından
Baharım banada kader dedi yaa ben yoktum o zmn sana  dönüşte yapamadım senle konuşacaktım ama işte dün herif evdeydi o evde olunca ben hiç giremiyorum

Muradzemineqorunanda hamile qalmisan yoxsa hamile qalmisan indi ölüb hecne yoxdu sag olun balalar
(4 puan) tarafından
Kim.ölub ablam yox qorunmurdum elesine qalib
tarafından
Aşkom şu kardeşin en son ne yazdığınj tercüme etsen mi bana ne demiş:?
tarafından
Hemen askomm al askommm böyle diyor bacı sana bende tam anlamadim

Ablamın kızının ikinci adam olup olmadığını biliyor musunuz? Bize ne olduğunu anlatır mısın? Böyle bir şey yoksa eve götürün ve kız mı erkek mi olduğunu kontrol edin.
tarafından
Vallah bunun Türkçesini bile anlamadım kuzum :)
tarafından
qorunmasa, körpə olacaq
tarafından
Bende anlamadım bu sefer aşkım sjsjjs
(4 puan) tarafından
Basa dusmeduzki deyirem ki Qiz ya oglan olduqunu Uziden basqa neyle yoxlamaq olar.?
tarafından
Yaxşı hələ də başa düşə bilmirəm amma cinsinizi necə bilmək istəyirsiniz?
tarafından
What kızlar ahahhaha
tarafından
Bencede what vallahi ben İngiliz Fransız kaldım hiç anlamıyorum
tarafından
Ahahhaha askooo arkadaş hamilemiyim diye soruyor adet günü yaklaşıyor ama test yapmış 2 cizgi çıkmış diyor gene hamile kalma olasılığı var mi şimdide galiba cinsiyet soruyor sjsjsj
tarafından
Bahar yalnız değilsin aşko

Bol bol çocuk yapın maşallah
tarafından
Asko arkadas korunmamis bile birde diyor ben nasıl bakacam ikisine sjsj
tarafından
Ayvayı yemişsin de çevir ona ahahhaha
tarafından
Bak ben orasını anladım :)

Aşkoo ben değil sen yalnızsın zaten:) benden çok varr:)
tarafından
Bencede what vallahi ben İngiliz Fransız kaldım hiç anlamıyorum

Dedin ya kız şimdi kıvırıyor ahaha
tarafından
Ama bak aşko anlamışım ki bende cevap vermişim :)
tarafından
Tamam aşko
tarafından
Bahar nasıl anladın kiz sjsjsjj ben senin tercümanindim haneeee
tarafından
Askoo bahar bacıya moral veriyor diyor bak benim kız 11 aylık birde 23 haftalık hamileyim sjsjsj
tarafından
Neden yanlis anladim ki hayir ablam Can tesekkur ederim sonucda benim. 1 kizim var 1 yasinda nasil bakacayim ben bu bebeklere
 Bir tek bunu anladım aşkomm açıklayıcı yazmış bunu :)
tarafından
Çok çalışkansın bahar belli bacı doğurduktan sonra selam bile vermezsin bize yağmur fırtlattı gitti gelmiyor daha ahahha
tarafından
Kız ben doğuma girerken bile buradaydım :) çatala yatana kadar foto attıydım :))
tarafından
Harikasın kanka  bizimle beraber doğur hemi
tarafından
Olur sesli şekilde olsa daha iyi olurda aşkooo moral verirdiniz bana bende sezeryan dan korkuyorum
tarafından
Bahar sjsjsjsj doğum anında başında bizi hayal et kolay dogurursun sjsjsjsj doktora diyi ver biraz bekleyin haber edeyim sonra başlarız sjsjsj
tarafından
Sen sezeryan oldun dimi aşko genel aneztezi mi ?
tarafından
Acaba sezeryan da telefona izin verirler mi ki ya onla oynarsam stres yapmam zaten özelde olacak :)
tarafından
Ahahah bahar kolları bağlıyorlar eğer spinalse öyle oluyor ama genel full uyku sjsjsj
tarafından
Sezeryan ameliyatına gidiyorum nasıl heyecanlı mutluyum ameliyathanede kızlı erkekli ortam çok iyiydi kızlar aneztezi doktorum da çok kibar yanlışlıklıydı sohbet ediyorduk o anda uyumuşum eşime hâlâ anlatırım Güler ahahha
tarafından
Spnialde kollar bacaklar bağlanıyor mu aşko benide bağladılar
tarafından
Ay susun susun korktummm :)
tarafından
Kız benım yorumumu oku korkma ahhha
tarafından
Aşko sen en başka mutlu girmişsin ondan öyle olmuş ben korkudan mutlu giremem kş:)
tarafından
Sezeryan olmuşsun zaten niye korkuyon ki
tarafından
Yok kız ilk normaldi benim
tarafından
He o zaman normal olursun belki korkma boşuna ❤️
tarafından
Olmam isteğe bağlı sezeryan isyorum normal dende korktum:))
tarafından
Bacalar uyuşuk asko belden aşağı hiç hissedilmiyor ama kolları bağlıyorlar önünde perde var parmaklara birsey takıyorlar nabız takip için bi ara nabzim baya düştü doktor hemen dedi iyi misin dedim evt niye sordun sjsjsj keserken hiç birsey his etmiyorsun bahar bu yönü çok iyi ben Allah'm beni kurtar diye hep bağırdım sjsjsjjs

Seda uyanırken titreme oldu mu sende benim dişlerim kiriliyordu o derece feci şekilde titriyordum:/
tarafından
Ben uyuyordum kanka bilmiyorum titrediğimi ama eşim söylüyor çok kötü titriyordun diye kızımı koynuma vermişler anne ve aşkım biri benı çekiştiriyor kurtarın benı diye bağırmışım odaya çıkınca
tarafından
Kız bende sigaraçiyorum ya uyuşmazsa diyom hissedersem
tarafından
Bahar güzel karar bence aşko korkma korkulacak bişey yok
tarafından
Onu hisseden çok kuzu yalan söylemiyim şimdi hiç genel aneztezi ol direk ben bi uyudum bi uyandım sandım bayılır gibi ınsanın piskolojisini yıpratır o anı yaşamak
tarafından
Hahha askom gene odada pek kimse yokmuş senin ben onca insanın içinde istemsizce Allah'm kurtar beni diye avaz avaz bağırdım ajsjsj

Ayy birde şeyi unutmam odaya geldim titriyorum yatağa koyacaklardi bedenimi hiç hissetmiyordum ama aşırı ağır hissettim kendimi eşim bile dedi çok kötü agirdin seni kaldiramadim dedi sjsj
tarafından
Evet çok hisseden olmuş aşko ya birde tam bebek çıkarken mide bulantısı oluyormuş galşba
tarafından
Aynn bahar sezeryan olacaksan mutlaka genel yaptır hiç birsey hissetmiyorsun ben ameliyata girerken biri sezeryan oluydu gözümün önünde diktiler kadını sjsj
tarafından
Bende normal doğururken yanımda 3 tane kadın dopurduydu bebeklerini bile önce ben gördüydüm:))
tarafından
Ben bebe çıkarken bile birsey hissetmedim sadece bebegin çıktığını doktor söyledi hemen panikle bebegi başka odaya götürdüler o an çok korktum bebek  aglamiyordu meğer havasız kalmış nefes almiyordu
tarafından
Ahhaha ne güzel anılar. Biriktirmişsiniz öyle kızlar sezeryanda genel aneztezi en iyisi
tarafından
Kıyamam ya
tarafından
Ah kuzum yaaa ben normal doğum da kordonu bile bana kestirdi ebe hemde devlette wp falan olaydı atardım
tarafından
Ciddi misin abooo ben o an direk giderdim kalpten jsjsj

Sedaa annelik böyle birsey asko kötü an bile olsa evlat olunca başla oluyor dimi kızlar
tarafından
Aynen öyle kuzum beni dikiyorlar hasta baskıcı kızı gidiyor gözüm hep kızda ebeye diyorum neden ağlıyor canınımı acıtıyor giydirirken
tarafından
Aynen. Öyle aşko
Nasıl o an foti çekmedin bize ahahha saçmalık gerçekten devlette herşey mümkün normal doğumda  doktor. Bile gelmiyor ebeler senı yalnız bırakıp keyif yapyorlar
tarafından
Ne alaka kız ben ebelerle skuat yaptım kol kola ebeyle bile fotom var devlette doğurdum :)
tarafından
Bak hemen foto attım
tarafından
Bende öyle oldu kız 3 gün hastanede yattım alttan üstten suni yiyorum acıdan kıvranıyorum ebeler yan odada keyif yapyor kahkaha sesleri geliyordu az ilerde normal doğum yapan kadınların sesi geliyordu
tarafından
Ne bilim aşko çok ilgilendikler benimle buradakiler çok iyi
tarafından
Sezeryan  isteye göre yapmıyorlar diye mi özele gidiyorsun aşko
tarafından
Evet canım ama böyle devam ederse devlette doğururum sonuçta 35 te falan almak gerekir dedi ya mecburi olur yani
tarafından
Daha iyi olur öyleyse
tarafından
Nere attın bahar ajsjsj

Valla sedamm Allah razı olsun benimlede çok ilgilendikler hersekilde benimle konuşuyorlardı sohbet ediyorduk
tarafından
Oh ne güzel karpuzun keleği bana çıktı desene ahahah
tarafından
Gizledim cnm dur açıyorum bak
tarafından
Hahahaha nasip aşkım bende beklemiyordum kötü bekliyordum Allah hepsinden razı olsun sadece 1 hafta surunmesem iyiydi
(2,388 puan) tarafından
Kızlar merhabaaa ya ben bir şey sorcam siz tecrübelisiniz doğuma 9 günüm kaldı bebek kanala bile girmemiş açılma sancı hiçbir şey yok kesin yönteminiz var mı yürüyüş merdicen inme çıkma yerleri bile elimle siliyorum ama yok ya :( daha ilk gebelik bir de haftam geçerse sezaryen ihtimali olur mu düşünmeden edemiyorum
tarafından
Kaç haftalıksın canım bazen ne yaparsan yap olmaz bana annem koca Sivas’ı yürüyerek gezdirdi doğurmam için doğuramadan sezeryan oldum sezeryan olucak olursan korkma
tarafından
Korunmasız ilişki cnm
(2,388 puan) tarafından
38+5 aşkım ya
(2,388 puan) tarafından
Benim enfeksiyon var biraz bulaş olmasından korktuğumdan korunmasız ilişkiye girmeye cesaret edemiyorum.
tarafından
Posedion endişe etme sakın gelişine bırak bazı bebekler tam doğum anında dönüyor bazıları daha erken eğer tam doğum zamanı sancı yoksa sana ilaç verecekler öyle açılma olur olmazsa sezeryana direk alırlar genelde 41 haftaya kadar bekletiyorlar eğer bebeğin durumu iyiyse
tarafından
Et bişey olmaz cnm rahim yumuşasın açılsın
tarafından
Aynen faydası çok canım onun
tarafından
Benimde enfeksiyon baya vardı ama norml ilişkiye girdim belki kolaylık olur ama olmadı benim ztn 37 haftalık dogdu
tarafından
38+6 da korunmasız ilişki yaşadım 39+0 da doğurdum canım
tarafından
Ki zaten hamilelik boyunca hiç korunmadım
(2,388 puan) tarafından
Hadi hayırlısı o zaman inşallah. Ben de doğuran olarak aranıza katılmayı isterim :) korku heyecan karışık bir de tecrübesizlik de var. Yanımda kimse de yok bir anda gelse napıcam hiç bilmiyorum. Kendi annem uzak kayınvalidem ya çok yoğun çalışıyor. Son günler biraz da onun endişesi oluyor. Allah'tan eşimin iş yeri biraz yakın
tarafından
Kızlar ben hastanedeyken bi bayan bebegini kaybetti tam doguracakti ağlama sesleri fln baya korktum eşimin yüzü kireç gibi olmuştu gidip adama moral veriyordu hep
(2,388 puan) tarafından
Tavsiyenize uyacam bacılar teşekkür ederim ♥️
tarafından
Ayy çok zor ya Allahım sen yaşatma :(
tarafından
Posedion valla bebeği kucağına al hiç birsey aklına gelmez yanlizsin yapmam edemem bile diyemezsin o derece kolaylık ben tek başıma bebegi yıkadım hep o uyurken duş aldım yemek yaptım yemek yedim temizlik bile pek yapmadim ya eşim yaptı yada o gelince birlikte yaptık Rabbım gerçekten kolaylık veriyor
(2,388 puan) tarafından
Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor.
(2,388 puan) tarafından
İçimi rahatlatıyosun valla Allah razı olsun teşekkür ederim. İnşallah ben de başarırım.
tarafından
Bahar o an çok kötüydü bi an gidip dogurasim geldi ya bende kaybetsem korkusu vardı durmadan bebeğe dokunuyordum hareket etmeyince hadi hareket et diye ağlıyordum Rabbım sabır versin çok zor :(
tarafından
He valla kimsem yoktu yanımda 2 gün çocuğun üstünü değiştirmedi korkudan eşinle sonra Bi alışıyorsun sanki 10 tane doğurmuş gibi
tarafından
Rabbım senle baharı tek nefeste kurtarsın insallah mutlaka doğum postu bekliyoruz sedacigimada bir bebe nasip olsun inşallah ❤️
tarafından
Aşko bende doğururken tam kafası çıktı ebe dedi bak bebeğin kafası çıktı şuan ıkınmayı kesmemen lazım bebek nefes alamaz diye çok korkmuştum öyle bir ıkındım ki hemen çekti
tarafından
Hahhah neden öyle oluyor acaba gerçekten 10 çocuktan fazla bebe bakmış gibi insan herseyi 1 hafta sonra tam net beceriyor
tarafından
Amin kuşum evet sedoştanda bir bebek bekliyoruz
tarafından
Hahahhaha allahim yaaaa ❤️
tarafından
Onun ya fırın bozuk yada kürek bakalım sjsjsj
tarafından
Yok kız adamdan kaçıyor :))
(2,388 puan) tarafından
Rabbim inşallah nasip etsin güzelim. İnşallah güzel haberlerini alalım senin de. Allah hepinizden razı olsun kızlar. Hepinize ayrı ayrı dua ettim. Gönlünüzden ne geçerse rabbim onu versin size ♥️
tarafından
Hahha gerçekten mi eee o zmn niye brbe bebe diyorr sjsjs

Amin aminn bana dua etmeyin kizz benim 1 tane var dünyaya bedel
(2,388 puan) tarafından
Kız isteyen herkese nasip etsin sen de istemiyorsan istediğin başka bir şey olsun gerçekleşsin mahiyetinde demek istedimmm :)
tarafından
Heee ben bebe sandım Rabbım en çok bebek isteyenlere versin bi arkadaşım kaç senedir evli bebeyi olmuyor
(2,388 puan) tarafından
Allah'ım ona inşallah kısa zamanda bir bebiş versin kucağını doldursun.
tarafından
Amin aminn insalllahh❤️
0 oy
(13,436 puan) tarafından
удачи ты беременна
<3
0 oy
(6,631 puan) tarafından
Lisa olsaydı anlardı simdi sjsjs kaynanam Azeri hiç bir şey anlamadım iki bişey öğreneydim ondan iyiydi

Tek anladigim hamilesin tatlım (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 206 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zemine (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 296 göst.
10 Ocak 2023 Aile kategorisinde zeminequliyeva (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 193 göst.
3 Ağustos 2022 Aile kategorisinde zemine memmedova (2 puan) tarafından soruldu
0 oy