Sigara böreği, emali kurabiye, yaprak sarması yapicam, kuru dolma doldurup aticam dolaba başka pratik neler yapa biliirm ve ya siz neler yaptınız malum 37. Haftaya giriyorum aradan çıkarıyım bunları :)
Sarabiliyorsan yaprak sarması
Oo maşallah canım benim başka ne kalmışki bunları yaparsan helal sana :) mayalı poğaçada yapabilirsin :)
Canım ben dereotlu lorlu minik poğaça yapıcam
Poğaça aç canım içli köfte börek kiymadns köfte hatip yapıp da atabilirsin direkt çıkarır kizartirsin yada fırına koyarsın
Hiç bişe yapmicam çünkü kimseyi 40 gün kabul etmicem kendim ve eşim annemlerde kalcaz orda da kız kardeşim ananem var onlar yapar Allah yardımcınız olsun kuzum gelen kişiler de yemeğe gelmesin alsın bı tatlı sende çay yap icsin gitsinler zaten lohusasin bebek var biraz anlayış
İçli köfte ıspanaklı biberli börek çok faydalı oluyor hemen çıkar ısıt ısıt tamam
Kuzum zâten çok şey yapıyorsun fazla yorma kendini bana gelenler getirsin :D Sezeryan olacağım o hâlim ile kimseyi düşünemiyorum şu an :D Ama eline koluna sağlık illâki getirenler de olur fazla yorma kendini :)
Canım kıyma al köfte yapıp şeklini verip buzluğa at en güzel şeylerden biri indir kızart ye ben anneme yaptırdım tutturamıyorum diye:)
Elmali kurabiye dolaptan cikarinxa guzel oluyo mu canlar
Ben kurabiye yaparken 1 ölçek fazlasını yapıyorum kalanını hamur şekilde dolaba atıyorum çıkarıp kendiliğinden eriyince şekil verip fırına atıyorum kolay oluyor aynı şekil elmalı turtanın hamurunu da yapıyorum
Bide yaprak sarma, beyaz lahana sarması, köfte, fasulye, barbunya, poğaça, sigara böreği, tatlı için kabakları kesip koydum elimin altında dursun diye. Yazdan domates sosları koydum, karnıyarık yada oturtmalar için patlıcan kızartıp koymuştum. Tavuk aldığımda göğüs mesela onu bile küp küp kesip dolaba atıyorum direk sotelik hazır oluyor. Hatta doğumdan sonra yalnız kalıcaksan şimdiden soğan kesip bile koyabilirsin ben bi kaç yaptım baya pratik oluyor :)
Kendini bu kadar yorma sen yeni doğum yapmış olucaksın sonuçta yeni bir hayata başlamış olucaksın kimsenin senden hizmet bekleme hakkı yok canım kendini yorma son zamanların keyfini çıkar bol bol uyu ve kocanla vakit geçir sonra bu günleri çok ararsın
1,486,428 soru
24,301,017 cevap
344,054 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın