Kızım 9 yaşında iki haftadır şiddete eğilimli oldu .randevu alıp pedegoga götüreyim dedim.kardesine vuruyor ,arkadaşına vuruyordu.bu akşam saat 9 da mutfağı toplayıp içeri girdim kucağımda oğlan emziriyorum.kizima bak yatacaksin ödevini yap dedim.bir den çıldırdı.kucagimda oğlan varken saldırdı bana.yumruklamaya başladı .oğlanı korumaya çalıştım .yanağına tırnağı gelmiş çocukta darbe almış.bu a arada çocuğu korurken rahat 10 tane yumruk yedim.hayatimda ilk kez çocuğuma 3 tane tokat attım.saldirmasi durmadı kos koca kadın durduramadim.hakaretler ediyor bir taraftan durmadan ****** köpek öküz diye.birden oğlana döndü bana diyor ki bağırarak kardesimi oldurecegim sadece seni üzmek için diyor.bu arada tekrar saldırdı .durdurmaya çalıştım bir baktım parmağım kırılmış.apar topar hastaneye gittik.allah razı olsun komşum hemen götürdü.parmak alçıya alinmiyormus aterle sabitlediler.ne olduğumu şaşırdım .benim çocuğum böyle değildi.etraftan naifligi ile tanilan bir çocuktu ne zaman okulda o şiddet olayını yaşadı böyle oldu.ne yapacağımı sarirdim.