0 oy
1,565 göst.
Diğer kategorisinde (11,875 puan) tarafından
Kızım 9 yaşında  iki haftadır şiddete eğilimli oldu .randevu alıp pedegoga götüreyim dedim.kardesine vuruyor ,arkadaşına vuruyordu.bu akşam saat 9 da mutfağı toplayıp içeri girdim kucağımda oğlan emziriyorum.kizima bak yatacaksin ödevini yap dedim.bir den çıldırdı.kucagimda oğlan varken saldırdı bana.yumruklamaya başladı .oğlanı korumaya çalıştım .yanağına tırnağı gelmiş çocukta darbe almış.bu a arada çocuğu korurken rahat 10 tane yumruk yedim.hayatimda ilk kez çocuğuma 3 tane tokat attım.saldirmasi durmadı kos koca kadın durduramadim.hakaretler ediyor bir taraftan durmadan ****** köpek öküz diye.birden oğlana döndü bana diyor ki bağırarak kardesimi oldurecegim sadece seni üzmek için diyor.bu arada tekrar saldırdı .durdurmaya çalıştım bir baktım parmağım kırılmış.apar topar hastaneye gittik.allah razı olsun komşum hemen götürdü.parmak alçıya alinmiyormus aterle sabitlediler.ne olduğumu şaşırdım .benim çocuğum böyle değildi.etraftan naifligi ile tanilan bir çocuktu ne zaman okulda o şiddet olayını yaşadı böyle oldu.ne yapacağımı sarirdim.

35 Cevaplar

0 oy
(14,163 puan) tarafından
YouTube de video izliyor mu ya da oyun oynuyor mu onlarda çok şiddet içerikli oluyor 
-Reklam-
0 oy
(14,611 puan) tarafından
Yaşadıkları kolay değil baba ve anane tarafından Haliyle çocukta etkileniyor 
0 oy
tarafından
Kardeşini kıskanıyor olabilir.kizinizla daha fazla ilgilenmeyi deneyin bakalım düzelir inşallah 
0 oy
tarafından
Canım geçmiş olsun babası varmı biraz babasına mi bıraksan zaman geçirse yalnız mı hissediyot kendini acabea
0 oy
(1,760 puan) tarafından
9 yaşındaki çocuk bu hale geldiyse ortada anne baba olarak sizin yaptığınız çok büyük hatalar vardır hani utanmasan çocuğu deli diye timarhaneye yatiracaksin o çocuk şuan kendini asiri değersiz hissediyor hatta kardeşini ondan daha çok sevdiğini düşünüyor çocuğa karşı kullandığın dil cidden çok kötü ve kırıcı 9 yaş küçük bir yaş değil  sen bu çocuğa nasıl bir hayat sunuyorsun sadece yemeğini ver suyunu ver okula git gel ödev yap mı bu çocuğun her gün oyun ihtiyacı var arkadaş ihtiyacı var konuşma ihtiyacı var küfrü bir çocuk sokakta istediği kadar duysun anne baba kullanmiyorsa evde asla eve taşımaz ayrıca bu çocuğa evde kendi işlerini yapmakta yardımda çok mu kullaniyorsun 
(11,875 puan) tarafından
Lincin bittise soyleyim pedegog tarafından tebrik edilen bir anneyim ben .lütfen kimseyi kendi anneliginizle bir tutmayın.kotu bir anne olsam şu an randevu bulacağım diye kırk yere yalvarmam.haddinizi bilin
(1,760 puan) tarafından
Ben geçmiş postlarina da baktjm surekli iyi anne olacam diye de çocuğun ustunde bir baskı ortamı oluşturmuşsun yani ver çocuğu bir kursa yüzme olur tekvando olur söyle kızım sen hangisine gitmek istiyorsun belediyenin ücretsiz bu tarz kursları da var  vb sekklde saldirganliktan kurtulur 9 yaş aşırı küçük bir yaş yaşadıkları ağır gelmiş belli kj
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Tez zamanda bir çaresine bakacaksın biliyorum ama en önemlisi sakın ha sakın kardesiyle yalnız bırakma keskin şeyleri ortadan kaldır 
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Pedegogla destek çok daha sağlıklı olur çünkü daha önceden olmadıysa ve şuan şiddet eğilimi artıysa tetikliyen baskılatan bir durum olmuştur bu hem sizin için hem onun gelecegi için çokdaha iyi olur neden yaptığını neden şiddetle çözmek istwdiğini size anlatmaz ama pedegog oyun ortamında daha güzel bulabilir bir de sizin iki kardeş arasındaki yaklaşımı  ona yüklediğiniz sorumlulukda çok önemli  ayrıca babasının kıxınıza gösterdiği tavır veya yüklediği sorumluluk okulda arkadaşlatının kızınızdan beklentileri herşey onada yük olmuş olabilir bunları yapamadığı dan şiddet le çözmeye çalışıyo olabilir 
0 oy
(1,768 puan) tarafından
Cnm seni uzmek icin kardesimi öldürecegim demis ya bana bu tepkiler sana gibi geldi. Belli ki kardes kiskancligi hat safhada. Bi de surekli onla ilgileniyosan o kendini ihmal edilmis gibi hissediyo olabilir mi acaba
0 oy
(9,687 puan) tarafından
Okulda izlememesi gereken içerik izliyo olabilir akran zorbalıgına maruz kalıyor olabilir. Bu yaptıgı normal değil asla acilen destek lazım.
0 oy
(17,790 puan) tarafından
Üzüldüm valla Allah yardımcınız olsun kafama şu takıldı önce çok naifti dedin bianda hırçın olmasını nazara bağladım ben ama sen tabi ilk onc3 pedagoga götür inşallah iyi olur 
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Umarım bulursun hiç normal değil dediklerin 
0 oy
(7,946 puan) tarafından
Ellerine sağlik hic vicdan yapma tokat attin diye 9 yaşinda küçükte degil bu yaptiklarini çok anormal acilen bi destek almasi lazım sende üstüne bol bol oku üfle Allah yardimciniz olsun
0 oy
(2,467 puan) tarafından
8 yasında ikizlerim var bu anlattıkların hiç normal değil sana saldırmaya nasıl cesaret edebilir sen ona vurduğunda durması korkması lazımdı sana karşı içindeki bu öfkenin bir sebebi olmalı onu bulup destek al aman küçükle yalnız kalmasına izin verme küçüğün uyuduğu odayı kitle Allah korusun zarar verebilir okulda öğretmeni rehper öğretmenle konuş eğer orda yaşadığı birsey den etkilendiyse hepbirlikte çözülür ama sana bu kadar zarar veren çocuk arkadaşını rahat döverdi nasıl dayak yedi okulda okulda yaşadıkları sana karşı ofkelenmesine sebebi olmaz öğretmenine arkadaşlarına olur bence sakın kafayla araştır inş iyi olur kızın çok üzüldüm 
0 oy
(928 puan) tarafından
Valla ben sinirlerime hakim olamazdım sen iyi dayanmışsın. 
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Bizim komsumuzun oğlu böyle olmustu hocaya götürdüler hoca dedi üç harfliler uğraşıyor onla arkadaşımın oğlu gece saat üç gibi kalkıyordu dört yaşındaydı annesini dövüyordu tirmaliyordu

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 577 göst.
0 oy
15 cevap 925 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (294 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 502 göst.
27 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,122 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatma2 (12 puan) tarafından soruldu