0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar bnm yuzumde benler cok buyuk kucuk gozle gorunur ve hep rahatsz olmusum Dr ama doktora gıdıp cıldıyeye silme de varms hepsinden kurtulmak ıstyrm devlet hastanesinde ben silme yapyrm mu yada ozele giden var gıttıgım gıbı o dk siler mi ucretı bilen var mı  kac seans 1 seansta bıtermı lutfen bilen yazsn

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cildiye silmezki genelcerrah siliyor görümcem özelde sildirdi devleti bilmiyorum bir gidip ogren
tarafından
Ekstra bir ücret yok özelde. Muane sırasında yapıyorlar hemen
(869 puan) tarafından
Yaaaaa cıddımı sadece muane ucretını verip hemn o dk yapyrlar bılmyrdm gectn ekstra para falan verip oyle yapacaklar sanıyrm ve para bırktrmye calsyrm ve cok zor bırkmyrm sız gıttınız mı hıc
-Reklam-
0 oy
(192 puan) tarafından
Ablam yıllar önce sildirmişti devette
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Geçen devlete gittim ben aldırmak için. Cildiye cerraha yönlendirdi cerraha gittim ameliyat ile alırız dedi gün verdi korktum gitmedim ameliyata. Zaten doktor çok isteksizdi ne gerek var aldırma vs dedi kocaman iz kalır dedi gitmiim diye elinden geleni yaptı yani 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 366 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses__00 (632 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 70 göst.
17 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (471 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
+1 oy
12 cevap 230 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asenat (688 puan) tarafından soruldu

410,762 soru

12,360,132 cevap

41,419 kullanıcı

Kategoriler

...