0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Boşanma davası açacağım eşimi telefonda yakaladım beni aldatiyormus, kadınıda buldum küçük kasabada yaşadığımız için çok zor olmadı burda kuaförlük yapıyormuş bide evli, eşimin galerisinde beraber resim Çekinmisler ve bir kaç açık foto havlulu, bikinili, bide göğüs resmi var ordada emme izi gibi bir iz, eşim bunlar çok eski diyor ama telegramdan gelen resimler yakın tarihi gösteriyor , kaç gündür anlaşmaya ikna etmeye çalıştım kabul etmedi ben dedim seni artık affedemem dedim, bu gece daha iyi karıştırdım teleofnunu ve emin oldum hala gorustuklerine 13 Mayıs arama var kadının numarasını buldum, 14-18 Mayıs arası konuşmuşlar hep, Bu işi yokuşa sürüyor onu affetmedigimi bildiigi halde bana zorla ilişkiye zorladı bu çatı altında beraber olamayız artık eşimin ilk hatasi değil bu, harakete geçip boşanma davası acicam ama şuan durumum yok ücretsiz avukatlar nasıl oluyor bilen varmı.

12 Cevaplar

0 oy
(5,630 puan) tarafından
Oncelikle o telefonda ki resimleri falan umarim almissinidir. Mahkeme de kanit olarak. Maddi manevi dava acarsiniz. 

Avukat veriliyo diye biliyorum cok bilgim yok yinede bilenler cevaplar umarim.
(16 puan) tarafından
Var. Canım hepsini aldım şükür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adliyeye gittiğiniz de veriliyor diye biliyorum bir konuş 
(16 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
tarafından
Haysiyet yok bunlarda hem de hala yapıyor inşallah kurtulursun
(16 puan) tarafından
Ben 22 Mayıs'ta yakaladım bunu bana bunlar çok eski dedi artık bağlantımız yok dedi yemin etti dün telefon geçmişinde kadının noyuda buldum 13 Mayıs 14-18 Mayıs arası konuşmalar var. Yani beni eski olduğuna inandırmaya çalışıyor aklı sıra.
tarafından
Eski olsa ne olacak ki? Her türlü yapmış sonuçta. Eskisi yenisi mi varmış
0 oy
(498 puan) tarafından
Hala nasil o adama eşim diyebiliyorsun ki. Devlet avukat veriyor sen git davani ac. Ablam da öyle oldu sonucta herkes avukat tutmuyor 
(16 puan) tarafından
Aile denilecek kimsem yok canım, oyuzden şuan nere gideceğimi bilmiyorum.hala düşünüyorum
0 oy
(32 puan) tarafından
Birincisi böyle adamların bi tarafları düşsün insallah. 2. Olarak da bacım davayı ac sonra orda belirt baro avukatı istiyorum diye avukat tutacak durumum yok diye ki avukata ihtiyacın bile yok kanıt var elinde evliliğin temeli yıkılmış yani. Orda yardımcı olmazlarsa genelde adliyelerin en üst katında baro olur ordan müracaat et
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Barodan istiosn canım çekişmeli ac uzun sürüyor ama oda sürünür pislik insan her yerde pislik işte . Bnm eşimde aynı şekilde çekişmeli actm iki yıl oldu hala sürüyor dava 
(1,003 puan) tarafından
Evet canım aldatmaydi
(16 puan) tarafından
Niye bu kdr uzadıki halbuki daha kolay olur diyolardi.
(1,003 puan) tarafından
Çekişmeliydi benimki canım bide deprem oldu ya yine ertelenmiş eylüle
(16 puan) tarafından
Allah kurtarsın senide hem yapiyolar hemde sonra bosanmiyolar bize eziyet ediyolar gerçekten
(1,003 puan) tarafından
Hayırlısı olsun erkeklere para deyince oyleler anlaşmazlar :D
0 oy
(18,635 puan) tarafından
Boşanmaya kesin kararlı isen bir arada durman hata.  Aç davayı sun delillerini mahkemeye varsa çocuğun çocuğu da al nafaka da al. Evlilikte kusurlu taraf eşin bir zahmette çeksin ceremesini 
(16 puan) tarafından
Boşanmaya kesin kararlıyım, ama ne yapayım bilmiyorum ailem yok arkamda hayatta her zaman yanlız olmakdan biktim
(18,635 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım. Sana güzel kapılar açsın
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Barodan avukat talep ediyorsunuz ücretsiz şekilde,ben şimdi tam olarak hatırlamıyorum, internetten bak araştır orda yazar zaten, davayı açarken belli bir para gidiyor ama beş altı sene önce dört yüz TL vermiştim sanki, çekişmeli boşandım ben 6 ay sürdü,ilk mahkemede boanmak istemiyorum dedi ikinci de gelmedi ertelendi, üçüncüye de gelmedi,hakime hanım sordu bana anlaşma barışma durumunuz var mı diye ben yok vs dedim boşadı sonra,Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Kadını da rezil etmelisin. 
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Adliye'de  ücretsiz avukat   istiyorum dediğin zaman bır kaç işlem oluyor daha sonra avukat tayın ediliyor bu işlemler için cüzzi bi ücret alabilirler   ablama tutmustuk  pekte emin değilim belkide ücret olmayabilir ama şunu dıyım inşallah düzgün  bir avukat olur ama         yoksa   uğraşmıyorlar  yani çekişmeli olursa eşin avukat tutarsa    cokta  bişey alamazsın diyim  
0 oy
(450 puan) tarafından
Önce uzaklaştırma aldırın evden gitsin baro ücretsiz avukat veriyor ama tam bi bilgim yok adliyeye gidip durumunuzu anlatıp bilgi alabilirsiniz beni ilişkiye zorladı yazmışsınız onun içinde ayriyeten şikayetçi olun 
0 oy
(1,536 puan) tarafından
500₺ kadar mahkemeye başvuru parası veriyorsun avukatı devlet veriyor ki zaten sen mahkemeyi kazandığında o avukatın parasını da eşin ödüyor tazminat da alırsın nafaka da

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 316 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Edanuri (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 696 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kelebegnomru (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,433 cevap

44,058 kullanıcı

Kategoriler

...