Kizlar eşimin çok fazla ev eşya takıntısı var.ewliligimizin ilk yıllarında mesela bir odayı kendi kitap eşyaları vs var dye ,salonu ne dye kilitli tuttu bilmiyorum.oturma odasında yaşadım yıllarca.nese özelde çalışıyordum kpss ile uğraşıyorum.bn sıkıntı çıkarınca tartışma çıkıyordu sustum.hep erteledim.nese yıllarca çocuk düşünmedik sonra Bn atandım şükürler olsun çok uğraştım.cocuk olmadı.esimden ötürü. Neşe tedaviyle çocuk oldu salonu açtı beyfendi.bir oda hala kilitli.bu nasıl bi hastalık.
Beni ilk yillar hareket edersem evde neyaptin nereye gittin sorularıyla uğraşırım bide.
Neşe butarz sorularda beni yordu bnde saldım.yani ozenemedim ewe vs.çünkü bin tane saçma sapan soru.copu atmam bile bir problem şaka gbi..
Bugün kardeşime gttik dedimki nekadar düzenli güzel olmuş evleri Allah mutlu huzurlu etsin fln dedim.bna ne dese beğenirsiniz kız düzenli demekki senin gbi değil diyor...benim çöp atmam bile problemden bi sinirlendim....çıldırdım
Ha bu arada kaynanamgil çocuk doğunca gelmişlerdi beni eleştirilerden yıllarca Bn odalar kilitli yaşadım demiştim.annesigil de oğluna iyi yapmışsın oğlum kilitlemek le demişler.bn kirletirmisim
Nasıl bi hastalık bunlarinki