0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
2 yasinda oğlum var girip değil ama hep bu saatlerde burnu sümük doluyor kasıyor rahatsız oluyor yatmıyor ağlıyor hapsuruyorda doktora götürdük alerjisi olduğunu.soyledi of.ne yapmam gerekiyor ilaç merhem verdim ilacı kullanmadım doğal yoldan çözüm yok mu 

8 Cevaplar

+3 oy
(1,450 puan) tarafından
Doktorun verdigi ilaci kullanmadigina gore daha bilgilisin bulursun bir yolunu
-Reklam-
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Buhar makinesi alabilirsin o rahatlatıyor minikleri 
(120 puan) tarafından
Aldım.canim.ise.yaramadi.valla
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Yatmadan serum fizyolojikle temizle 
0 oy
tarafından

Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın kullanmazsanz dahada ilerler 

0 oy
tarafından
Bende alejik bünyem var ve bir ay oluyor neredeyse grip gibiyim öksürükte var geçmiyor geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı yapıyor hamile olduğum içinde dozu az ilacin sürünüyorum olabildiğince dışarıya çıkmıyorum  kapı pencere açmak bile etkiliyor evdeki bütün deterjanlar hipoalerjik ve olabildiğince de az kullanıyoruz sürekli süpürge ve toz aliyoruz ama ilaç kullanman gerek geçmiyor doğal şekilde çünkü sadece dikkat edersen birazcık o günü ağır geçirmez 
tarafından
Bide yüksek yastıkta yatır oda az rahat uyumasını sagliyor
0 oy
(734 puan) tarafından
Sadece meraktan yazıyorum niye ilaçları kullanmıyorsunuz ileri derece alerji böbrek sağlığını etkiler yani ilerlemesine neden izin veriyorsunuz 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
İlaca karşı böyle ön yargılı davranirsan geçmez çocuğa yazık 
0 oy
(486 puan) tarafından
Benim oğlum da alerjik bebekti üç ay da geçti doktorun verdiği ilaçları kullandık ve besinlere dikkat ettik ilaçları verin mutlaka alerji ilerlerse geçmesi daha da zor oluyor çocuk mahrum kalır her şeyden sonra 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 101 göst.
0 oy
5 cevap 330 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu

408,373 soru

12,268,923 cevap

37,544 kullanıcı

Kategoriler

...