0 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (344 puan) tarafından
Kızlar Affedersiniz Öncelikle Vajinamda Çok Kötü Kaşıntı Tahriş Sızlama Kızarıklık Akıntı War Bu Kaşıntı Falan Cinsel İlişkiden Mi Oluyor Neden Oluyor Eşten Mi Kaynaklı Acaba Başına Gelen War Mı 

8 Cevaplar

0 oy
(496 puan) tarafından
Eşten çamaşırdan sudan. Ben 12 haftalık hamileydim başladı. Doğurdum bebem 3 aylık hala aynı arada sağlık ocağına gidiyorum ilaç veriyor gectimi diye kontrol etmiyorum tekrar. Sarımsaklı ev yoğurdu. Maydonoz kürü ye iç bol bol. ( hamilelik yoksa veya dusunmuyorsan). 
(344 puan) tarafından
Deneyeceğim Canım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esinde yada sende enfeksiyon var ikinizde tedavi olmanız lazım esinde varsa sen tedavi olsan eşine geçer sende varsa eşine 
0 oy
(525 puan) tarafından
Bende geçirmiştim ilişkiden de olabilir başka nedenleri de olabilir yeterince kurulamama yapabiliyor bazı duş jelleri bazı çamaşırlar da yapabiliyor ben çözümü nioli yağında buldum düzenli kullanıyorum geçiriyor 
(344 puan) tarafından
Faydası var mı ki bu enfeksiyona falan yani getirir mi öyle çok millet bir şey ya nefret ettim bekarken böyle bir şey yaşamıyordum ya
(525 puan) tarafından
Bende fayda etti canım çok akıntım oluyordu duzenli kullanmaya başladım akıntı kalmadı hala kullanmaya devam ediyorum
(344 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Cewap için
(17 puan) tarafından
Canim bisi sorcm ya bende bu yagi daha yeni kullanmaya basladm fakat kahverengi çamurumdu leke yapiyor bende sende de oluyormuydu ? Normal mi acaba ? Benimde doktorum onermisti zamaninda, ben daha yeni aldm acikcasi. Hic kahverengi lekem olmazdi normalde ilk kez yasiyorum
(525 puan) tarafından
Merhaba mesajınızı yeni gördüm ben iki sise kullandım zamanında hic böyle biseyle karsilasmadim belki başka bir nedenden kaynaklı olabilir akıntınız
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Herşey den olabilir mantar genellikle kaşıntı yapar hâliyle yara olur 
0 oy
(392 puan) tarafından
Canım nioli yağı al eşinin de kendi iç çamaşırını da damla 2 3 damla iyi geliyor 
0 oy
tarafından
Eşle de ilgili olabilir ama ben bekarken çok yaşardım kykdaki tuvaletlerden çekmediğim kalmadı. Doktora gidip defalarca antibiyotik ve travazol ya da şu suda eriyen ilaçlardan içmek zorunda kaldım. Diyeceğim o ki tuvalet temizliğine ortak kullanılan tuvaletlerin temizliğine iç çamaşırı kuru ve temizliğine taharetten sonra kurulmaya bağlı da bu enfeksiyon meselesi aynı zamanda. Evlendikten sonra hiç öyle bir problem yaşamadım
(344 puan) tarafından
Benim de tam tersi bekarken hiç yaşamadım
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Benim normlde yok bir haftadır hafif sadece kaşıntı var gibi eşim hem yanımda yok olnca da kendi korunuo bende dikkat ediyorum nie oldu bilmiorum sirkeli su denicem 
(344 puan) tarafından
Bekarken hiç olmuyordu önceden de olmuyordu ama yaklaşık 2 haftadır falan ya çok kötü kaşıntı sizi akıntı ya Allah kimseyi göstermesin
(3,556 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Nioli yağı ve dut kürü tavsiye ederim 
(344 puan) tarafından
Tam olarak bu yağı faydası oluyor mu ki nasıl kullanıyordunuz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senugmelzo (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
+2 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
13 cevap 347 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Rabisenel (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,774 soru

23,751,830 cevap

314,834 kullanıcı

...