0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Merhaba anneler haftada bir tekrarlayan enfeksiyonum var affedersiniz süt kesiği gibi beyaz akıntı ve yoğun kaşıntı var doktora gitmiştim fitil yazdı o an düzeldi ama sürekli tekrar ediyor Bir hafta boyunca oluyor Bir hafta geçiyor 2 haftada 1 sürekli . 1 hafta sürüyor kalıcı bir çözüm önerisi olan varmı. Hijyene dikkat ediyorum günlük ped kullanmıyorum intim kullanıyorum haftada 2 defa

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canım muhtemelen ilaclars bünyen alıştığı için fayda etmiyor dur bağışıklık sisteminde düşükse böyle şeyler sürekli döngü halinde olur bol limonlu su tüket ve tekrar bir doktora git ürolojiye geçmiş olsun 
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim ama ben kadın doğum bölümüne gitmiştim üroloji ye mi gitmem gerekiyor
tarafından
Evet canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Günde 3 defa sirkeye temizle 1 hafta sürmez tamamen kesilir
(1,109 puan) tarafından
Sadece sirke mi yoksa sirkeli su mu canim
tarafından
Sadece sirke cnm
(14 puan) tarafından
Beyaz sirke mi yoksa
tarafından
Elma sirkesi
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim denicem mutlaka
0 oy
(441 puan) tarafından
cnm sirkeli suyu pamuğa dök oraya sur birde günlük ped kullanma onlarda tetikliyor enfeskiyonu
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Vajina florası bozulmuştur. Eczaneden vajinal probiyotik alın. Faydası olacaktır

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 231 göst.
2 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 342 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Rabisenel (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
18 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (648 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 44 göst.

Kategoriler

1,440,959 soru

23,687,010 cevap

310,649 kullanıcı

...