0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bebeğim 11 aylık olcak şükür tabi herşeye ve aşırı hareketli yani TV ye çıkıp vuruyo günde kaç kez alıyorum kaldirsam kaldıracak yer yok suanlik o odalarada gidiyor ve oyuncaklarla asla oynamıyor yani sürekli pacamda yada emerken ısırıyor felan derken birde adetim yaklaştı iyice hassaslastim halsizlestim cildirasim geliyo bugünde eşim işten gelince ben yemek yaparken tuttu yere bırakınca bizim çamaşır makinesi koridorda ben hep dikat ediyorum eşimde aldı deterjanlar dememe kalmadj üzerine koydu oda deterjana dokundu biraz toz deterjan dökülmüştü hemen bağırdım aldım elimi felan yıkadım tabi ama yinede korktum yoğurt felan yedirdim neyse kavga ettik eşim hemen şu bu demeye başladı yorgunum diyorum anlıyorum ama bende yorgunum sanki ben oturuyormuyum sıvı deterjan kullanalım artık madem çamaşır makinesini alamıyoruz buradan dedim ne kadar dikkat etsemde toz deterjan dökülüyor her saniye siliyorum düşünün çamaşır attığında yerlere dokulurse diye ama artık halsiz düşüyorum sabah 5 ten beri sizler bu aylarda nasılsınız hiperaktif mi deniyo böyle bebeklere anlamıyorum ki 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
24 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 395 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde NUR2340 (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,573 soru

24,388,143 cevap

349,120 kullanıcı

...