Benim doğmama aşağı yukarı 15 gün falan kalıyor ama hiç hareket etmiyorum sonra babaannemi hastaneye götürüyor Hani bir çocuk hareket etmiyor az kaldı doğuma falan
Sonra doktor diyor ki ölmüş bu karnında Babamla annem o kadar çok ağlıyorlar ki bir de ben ilk çocuğum yolluyor merkezdeki hastaneye orda iste doğum olsun diye
Ilçede işte Hastaneden çıktıktan sonra yürüyorlar Babamın bir arkadaşı görüyor Ne oldu diyor Niye ağlıyorsun O da diyor ki ya diyor birkaç gün kalmıştı doğuma Kaç gündür oynamıyor ölmüş çocuk O da demiş ki gel ben sana bir doktor ismi vereceğim sen ona git ama Özel hastanede babam demiş şu an o kadar durumum yok hani özele gitmek için O da demiş ki gel kağıda numaramı yazacağım demiş git bunu doktora göster beni arasın Meğer Doktor o adamın arkadaşıymış
Hemen gidiyorlar O doktorun yanına bakıyor ultrasondan falan demiş Bu çocuk senden de sağlıklı benden de sağlıklı sadece demiş biraz Uykucu ve Gerçekten ben çok uykucu bir insanım
Zaten 15 güne kalmadan da annem doğum yapıyor Vallahi 24 yaşındayım Şu an o kadına kalsaydı şimdi hayatta olmayacaktır
Hatta ismi de Fatma Hanım onunla sonradan karşılaştık çünkü eşi bizim köyden zengin bir adam vardı Onun eşiymiş yani adam merkezde oturuyordu ama Köyde tarlalar falan varmış yıllar sonra da böyle bir karşılaştık o bana ölü diyen doktorla
Babamla bir iş yaptılar Çünkü ortak orada böyle bir aileler toplanmıştı hani tanışma maksadıyla Annem dedi sen doktor değil miydin Evet Doktorum dedi şurada görev almıştın dedi şu sene de evet öyle bir konuşuldu
Görümcen bir tane değil hatta 3-4 tane doktora daha görünsün yani İlk haftalarda zaten belli olur Onun kolunun olup olmadığı çocuk kocaman olmuş şimdi mi anlamışlar