0 oy
142 göst.
Aile kategorisinde (162 puan) tarafından
  17 aylık kızım, 1 haftada gece emzirmeyi yavaş yavaş bıraktım. 2-3 saate bir kalkar emerdi. Ben her gün bir kalktığında emzirmeyi bırakarak 4-5 günde bitirdim. Bırakmak zor olmadı çok ağlamadı. Gece kalkınca meme uyuyor deyip kucağımda sallayarak ya da pış pış yaparak uykuya daldırdım. Akşam 9:30 da uyurken emiyor sonra sabah 6-6:30 gibi emiyor. Yakında sabahı da bırakmayı düşünüyorum kahvaltıdan sonra emzirecegim. Sorunum şu ki geç en az 3 saatte bir uyanmaya devam ediyor kucakta ya da pış pış la uyuyor emerkenki kadar uzun sürmüyor uyuması. Ama ben artık deliksiz uyumak istiyorum ne zaman uyanmayı bırakır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

7 Cevaplar

0 oy
(8,221 puan) tarafından

22 aylık hala biraktiramadim:'(

(12 puan) tarafından
Kesin ve net çözüm söyliyim size bana çok dua edersiniz bak ☺️
(8,221 puan) tarafından
Söyle canim
(12 puan) tarafından
Aktardan sabır taşı al göğüs ucuna sur o bebek bidaha içmez süt
(8,221 puan) tarafından
Ya ne zamandır alicam inan aklımda yakınımda aktar yok alamadim oyuzden bir türlü gidipte ama aklımda sağol canım benim
(12 puan) tarafından
Rica ederim ama al derim bebek zorluk çekmemiş olur
-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından
Tek sefer de bıraktırmanın yolu kesin ve net sabır taşıdır dene ve gör canım
0 oy
(632 puan) tarafından
Uyandığında su icirin. Direnmiyorsa yakında uyanmalari da azalir. Birde bir uyku arkadaşı edinin ona sarılıp geri uykuya dalmayı öğrensin uyku döngülerinde 
0 oy
(129 puan) tarafından
Valla benim kız 5 yaşında hala uyanır diğerleri de öyleydi çünkü bünyesi alışkın uyanmaya bı sure bu şekilde uyanmaya devam edecek uzun bı sure hemde sonra WC için kalkiyor o kalkınca sende uyaniyorsun mecbur uyku sersemi düşer felan diye kalkıyorum geri yatırıyorum kötü rüya gördüm diye uyanıyor bazen  şimdi 33 haftalık hamileyim yine başa sariyorum:))
0 oy
(5,285 puan) tarafından
Ben 20 aylık hem gündüz hem gece kestim. 3 ay sonra uyanmamaya başladı. Suan 26 aylık 1 kere kalkiyor bazen yada hic kalkmadan uyuyor.
0 oy
(37 puan) tarafından
Benim bebegimde birakali 4 ay oldu uyuyir ama bazen uyaniyor beni istiyor bizle uyumak istiyor 
0 oy
(13,436 puan) tarafından
1yaşında kızım bıraktım komple ama gece 3 saatte bir kalkıyor mama veriyorum azalir inşallah zaman la 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 881 göst.
11 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.