bu tür konuşmaları yapan kişileri ben cahillikle adlandiriyorum bu tür kelimelerin arkasına saklananlara ben korkak diyorum
ve kendini böyle küçük düşüren kadınlarda çok kızıyorum
adam sana onu yazdıktan sonra neden cevap veriyorsun
ne demek kacmasaydin evlenmeseydin
daha neler duyucaz yarabbim evlilikler neden bu kadarkotu ilerliyor benim annem Türk babam İtalyan yani öyle farklı dünyaların insanları ikisi zamanında üniversitede tanışıp evlenmisler babam Müslüman olmuş ve bugün tam 30 evlilik yıl dönemleri bazen hayranlıkla izliyorum birbirlerine olan saygılarını sevgilerini hep dua ederdim annemle babamın evlilik hayati gibi olsun benimkide diye çok şükür Rabbım kabul etti ve karşıma babam gibi biri çıktı
yani ben bakıyorum daha yeni evliler birbirlerine etmedik hakaretler kalmıyor senin bu paylaştığın kendine saygısızlık kusura bakma eşinin sana ettiği hakaretleri birde burda sergilemişsin ne kadar üzüldüm bu duruma sadece burda paylaşıp eşinin sana hakaret içerikli mesajını herkese gösterdiğin için kusura bakma ama sana çok kızdım tanımadığım halde bak herkes yazmış buna mı kaçtın neden bu ettiği sözlerine karşılık cevap verdin diye insanlar.soyle bende söyledim şimdi bu yazılanları okuyunca daha çok üzüleceksin ondan değil ama hatayı kendinde bulacaksın burda yazılanlara karşılık
lütfen hanımlar kendinizi ezdirmeyin lütfen hayatınızı böyle adamlara bağlı yaşamayın bırakın gitsin
ailenizi arkanızda değil olmasın hiç kimse bilemez evlendikten sonra mutlu veya mutsuz olacağını zaten mutsuz olacağını bilsen evlenmezsin bu senin hatan değil senin suçun değil hamilesin galiba ne kadar güzel en azında ailen yanında olmasada eşinden ayrılmıştı olsan o bebis sana umut olacak onun için yaşayacaksın lütfen hayatınızı zehir etmeyin
eğer bir olumsuzluk karşısında olumlu ve ya olumsuz karar verildiğinde unutmayın Hayat Tercihlerimizin Sonucudur.. sende hem kendin için hem doğmamış çocuğun için doğru tercihi yap sonucu seni hiç birzaman pişman etmesin