Doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istedim
38. Haftama girdiğimden itibaren ilk lekelenmem sonrasinda da nişanım geldi. 3 4 gün devamlı akıntı geldi ama ne gelen sancı vardı ne de giden.
3 aralık sabaha karşı 39+2 deyken bi anda karnıma ve alt tarafıma inanılmaz sancı girdi. Eşime bana bişey oluyo derken bi anda ıslaklık hissettim ben dizilerdeki gibi bi anda boşalcak sanıyodum suyu
o yuzden emin olamadım. Yürüdükçe sızmaya başladı. Kalktım duşumu aldım saat sabah 6 oldu. Kendi sancılarım gelmesini bekledim 5 dakikada bir sancı girmeye başladı ama hafifti. Bende o esnada saçlarımı düzleştirmeye başladım evde
halbuki boşunaymış
8 e dogru hastaneye gittik. Muayene oldum, yatışım yapıldı 3 cm açılmam vardı. Öğleden sonra 3 e kadar sancı çektim artık dayanamayacağım noktaya geldiğimde resmen yalvardım doğuma alın diyerek. Hayatımda hiç yaşadığım türden birşey değildi ama herşeye değer bir acıydı..
Saat 15:33 de kızım doğdu ve o andan sonra hayatım tamamen değişti inanamadım ona sahip olduğuma o doğum anına.
Şunu söylemeliyim, zordu. Ama Allah öyle bir beden de yaratmış ki kadını öldüm zannediyorsun, yeniden doğuyorsun onun sesiyle. Doğduktan sonra o sancıyı çektiğine inanamıyorsun eser kalmıyor. O kadar mucize ki...
Şükürler olsun.
Her doğum özel.
Her bebek ve anne güzel.
Bekleyen herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum ❤