0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (2,987 puan) tarafından
Kızlar ben ilk kızımı mama ile besledigim için bunda bilmiyorum şuan 10 günlük bir kızım daha var hemşire 2 saate bir emzir dedi ama çevremde herkes yarım saate bir emzir diyor ve kızım açıksa bile ağlamıyor sürekli ben uyandiriyorum normal de nasıl olması lazım 

10 Cevaplar

+1 oy
(993 puan) tarafından
Allah bağışlasın minnosu bebekler daha küçük açlık tokluk bilmez iki saati geçirmeyin ne zaman isterse emzirin uyudugunda da her yarım saat için çocuğu uyandirmayin ;) sağlıkla büyüsün 
(2,987 puan) tarafından
İki saati geçirmiyorum hiç canim
(993 puan) tarafından
Gayet iyi yapıyorsunuz aç olsa anlaşılır zaten yarım saatte bir de pek emmezler ama belli de olmaz
-Reklam-
+1 oy
(490 puan) tarafından
10 günlükse en geç iki saate demiştir canım sarılık olmasın diye 2 saatte istemese bile emzir sonra ne zaman isterse o zaman emzir 
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Yarım saat bir saat en geç iki saat olmalı sen uyanmasını bekleme Allah korusun sarılık olur bebek nasıl istiyorsa olmaz öyle mesela emmek isterse iki saati bekleme ama o istemese bile iki saati geçmesin açlığı sık sık uyandır emdir uyanmada çok zorluyorsa bezini aç uyanir Allah yardımcın olsun bacım 
0 oy
tarafından

Anamm mis kokulu <3

Sen iki saatte bir emzirmeye devam et canım 

0 oy
(12,835 puan) tarafından
Gunduzleri 1saat olabilir gecede 2 saatte bir emzir canim. 1 aylik kontrolde kilo alimi iyiyse sureyi uzatirsin biraz daha
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Her 3 saatte bir emzirdim ben. İyice doyur ama hemen bıraktırma. Hatta 2 saat boyunca emzirdigimi biliyorum düşün. Yetiyordu.
0 oy
tarafından
Daha çok minik sarılık olmaması için saatte bir emzirin ben öyle yapıp atlattım kan şekeri düşüyor hemen uykuya veriyor kendini uyanmasıda zorlaşıyor o yüzden saatte bir mutlaka emzirmenizi tavsiye ederim sağlıkla büyütün inşallah :)
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Benim oglum hic yarim saat veya bir saati geçirmediği icin pek kendim ayarlamadim ama aksi durum olsaydi iki saati buldurmazdim uyanik olduğu her an verirdim:) yada uyandirirdim. Tabi o zaman surekli emsin istiyoruz ama suan 19 aylik resmen hayattan soğuttu memeye yapışık 
0 oy
(983 puan) tarafından
Canım sorudan ziyade ben sormak istiyorum. İlk çocuğunu neden mamayla büyüttün..? 

Benim kızım bana emmedi göğüs ucum yok diye. Nasip ikinciye diyorum ama pek umudum yok. Sen nasıl emzirdin
(2,987 puan) tarafından
Canım hem meme ucum yoktu hemde 20 gün kuvezde kalmıştı orda biberona alıştı o yüzden emziremedim bunda da göğüs ucum yok silikon göğüs ucu aldık onunla tutuyor
0 oy
tarafından
En geç 2 saat canim 2 saati geçirmeme gerek şekeri düşer çünkü ama ne kadar sık emzirirsrn o kadar sütun artar o yüzden yarım saat diyolar ben saat başı emzirdim 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 275 göst.
0 oy
13 cevap 680 göst.
0 oy
11 cevap 393 göst.
2 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu

410,550 soru

12,350,779 cevap

40,475 kullanıcı

Kategoriler

...