0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (883 puan) tarafından
Kızlar sütüm yetersiz ama bebeğimde mamalara öğürüyor bir kaç tane denedim hepsi kaldı sevmiyor yemiyor aç kalıyor önerebilceğiniz bir mama varmı bebeğim sevmedi ama şunu aldım yedi vs diye düşünmekten kafamdan duman çıkıyor artık 

6 Cevaplar

0 oy
(1,000 puan) tarafından
Her bebek farklıdır canım yani sana bir marka söylesek onuda sevmeyebilir
(883 puan) tarafından
Nasıl bir çözüm bulucam şaşırdım gercekten :(
(1,000 puan) tarafından
Aynı dert bendede var malesef
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Ne kadarlik ebbegin . Süt damlalari var çayı var alsan belki çoğalır sütun 
(883 puan) tarafından
2 aylık olduk bugün aslında çay vs denedim am aaşırı kilo verdim belki o etkiliyor bilmiyorum loğusa dönemim çok sıkıntılı geçti ilk zamanlar iyiydi sağım bile yapıyordum ama şimdi bebek büğüdüğü için mi farklı bişey mi var bilmiyorum yetmiyor anlıyorum yetmediğini çok sık emmek istiyor uykuya zor dalıyor ağzı emmeli emziği bile cukcuk emiyor
(7,101 puan) tarafından
Onlar normal canım ama sen daha iyi bilirsin bebeğin doyup doymadigini tabi . Belki hala kendini uzuyorsun ondan mı acaba
(883 puan) tarafından
Psikolojik olarak düzeldim ama her anne gibi yorgunum sadece destek olarak sadece eşim var yanımda oda çalışan biri elinden geldiğince uardımcı oluyor ama yinede ben çok yoruluyorum
0 oy
(15,196 puan) tarafından
benim kız 4ci aydan mama takviye istendı çok mama denedim içmedı burdan bi arkadaş dedı bebelac gold içiyor
(883 puan) tarafından
Onuda bir araştırayım
(15,196 puan) tarafından
sadesi değil özellikle bebelac gold çoğu bebek seviyormuş inşallah sever
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Bilemedim hiç yaşamadım iki bebeğimde de sma optipro kullandım miniğim de hala kullanıyorum 
(883 puan) tarafından
Kokusu vs güzelmi size hoş geliyormu
(7,447 puan) tarafından
Yani ben tercih etmem  :)) ama ki bebeğim severek içti tek denemede aldılar besleyeciliği vs çok iyi
0 oy
(9,073 puan) tarafından
Kac aylik bebis ? Buyuduyse birwz ek gidaya agirlik ver 
(883 puan) tarafından
2 aylık daha kuzum keşke ek gıda vaktimiz gelse bukadar kendimi üzmem bir şekilde doyururum onu
(9,073 puan) tarafından
Oyyy ufakmis. Bisekilde mcnur mama alacak seve seve sevmeye sevmeye ek gida zamaniysa ek gdayi arttir dicektim ama minnakmis
0 oy
(2,161 puan) tarafından
Biz 9 aydan sonra başladık en sevilen olarak satıcı bize Bebelac Gold önerdi diğer mamalara göre sindirimi kolay tadı güzel dedi oğlum ilk 1 2 istemedi sonra çok sevdi içiyor şimdi bazen de Aptamil veriyorum onu da içiyor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,113 soru

24,381,074 cevap

348,738 kullanıcı

...