0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu kış yaptırdık ilk defa yıkadım iğrenç bı su aktı afedersiniz ve kurulduktan sonra sarı sarı lekeler kaldı tekrar yıkayacam neye dikkat etmem gerek yada hangi deterjanı kullanmam gerekiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(1,917 puan) tarafından
Olduğu gibi yıkadığın için öyle leke olmuştur büyük ihtimalle yine leke kalır. Hazırları gibi olmuyor maalesef.
tarafından
En iyisi halı yıkamaya vereyim
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
Canım onun pamugunun sökülüp kumaşının yıkanıp pamuklarinin  da tiftiklenip güneşe serilmesi gerekiyormus. Sonra geri dolduruyorsun falan da bende kızımın minderini  yıkadım baktım mahvolmuş çöpe attım banada annem anlattı da. bu işlemi yapanlar da varmış yorgancılar falan demişti 
tarafından
Baya uğraştırıcı desene ben kendi yün yorganı yıkadım bembeyaz oldu bundan da aynı performansı bekliyordum ama yanılttı beni
(258 puan) tarafından
Pamuk sıkıntı canım ya onun temizlenme zamanı gelince yapacak adamını bulacaksın benimde yatak yorgan var hala verecem hala verecem yani (:
tarafından
Birde sadece bir kış kullandık ona rağmen çamur gibi su aktı içinden suyun rengi kahverengiydi
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bende senin gibi yıkadım mahvoldu yorgan bida falan yıkmayı deneme gene aynısı oluyo direk halı yıkama yerlerine ver 100 tlye yıkadılar ama en azından yorgan kurtuldu yoksa mahvolmuşum 
tarafından
Bende bı kere daha yikiyim leke kalırsa halı yıkamaya verecem diyordum iyi bari en azından şu israfi olmaz teşekkür ederim verdiğin bilgi için
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Sarı leke kalmamasi için çok iyi sıkma yapman lazim
tarafından
Hiç sıkmadım duruladiktan sonra sandalyeye koydum suyu aksın diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 841 göst.
0 oy
19 cevap 477 göst.
25 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.

410,959 soru

12,367,120 cevap

42,115 kullanıcı

Kategoriler

...