0 oy
79 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar ikizlerim 21 aykkikken ise başlayacağım bakıcı bakacak eve de kamera takacağım ama hangi marka ya da hangi odalara takmaliyim,nasıl açisi olmalı vs bilgi verebilir misiniz şimdiden teşekkürler 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(2,066 puan) tarafından
bizim evde 3 tane var canım xioami marka ben memnunum biz kiradayız diye duvara monte etmedik ama monte edilse daha iyi köşelere geniş açıyla nasıl görecekse öyle koymak iyi. salonda, mutfakta ve yatak odasında kamera var bakıcı ve kızım buralarda bulunuyorlar. genelde masada duruyor kamera 360 derece dönüyor kızımı göremezsem çevirip bakıyorum nerede diye. 
(146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bizde kiracıyiz muhtemelenmonte edemeyeceği o zaman masa da bulunacak yani
(2,066 puan) tarafından
evet canım salonda masa var oraya koydum, yatak odasında aynanın önünde beşiği görecek şekilde mutfakta da tezgahta yüksek bir yere koydum
(146 puan) tarafından
Anladım canım masa salonda masam yok ama nasıl yaparız bilmiyorum
(2,066 puan) tarafından
sehpa varsa büyükçe bir sehpanın üzerine koyabilirsin canım yükseltmek için altına kalın kitap vs koyulabilir mesela mutfakta ben bi tane uzun saklama kabını ters çeviriyorum yükseltiyorum öyle koyuyorum. tv sehpası varsa oraya da koyabilirsin
(146 puan) tarafından
Anladım canım cok teseekur ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
6 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde melekcengi51011gmai (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
6 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde melekcengi51011gmai (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 508 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tplkdr (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 505 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tplkdr (50 puan) tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,776 cevap

43,448 kullanıcı

Kategoriler

...