0 oy
180 göst.
Aile kategorisinde (545 puan) tarafından
Evlendigim icin okadar pismanimki okudum 4 yil bu adam yuzunden calismadim 8 senedir evliyim bi gun yuzu gormedim ailem arkamda ben bosancam desem gelir alirlar ama ben korkagim mutsuzum kizim var bu adam yillardir is batirip duruyor bir kere sigortali bi ise girmedi eve bi duzenli maas getirmedi kazandigini icti durdu oyle pismanimki hayatim mahfoldu bi duanizi istiyorum kizlar allahim bana hayirli kapilar acsin bende mutlu olmak istiyorum kizim bisey istediginde alabilmek istiyorum caresizlikten yoruldum allahim bugunumuzu aratmasin sagligimiz yerinde cok sukur beni anlayan cikar biliyorum bu kardesinizden duanizi esirgemeyin allaha emamet olun

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Önce çaba sonra tevekkül denir kendin o durumdan çıkmak için ne yaptında düzelsin istiyorsun önce bunu sor kendine tabiki dua ederiz ama çaresizim bunaldım yoruldum deyip beklemekle olmaz hicbirsey 
-Reklam-
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Hiç birşey için geç değil ki canım ya al.karsina adam akıllı açık açık konuş yada kendine kızınla bir yol ciz biraz da mesafe koymak belki eşinin aklını başına getirir 
0 oy
(121 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama ailen arkandaysa neden korkuyosun ki canım 
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Bu dünyaya bir kere geliyoruz ya bu ömür mutsuz yaşamak için verilmedi bize herşey senin elinde kendine nasıl bir hayat yaşatiyorsun bir bak karşıdan başkası senin hayatını yaşıyor gibi düşün ve o hayatı yaşayıp yaşamamak tamamen senin elinde hayatımızın iplerini elimize almalıyız bahanelerin arkasına saklaniyoruz her zaman hamileyim çocuğum var ailem destek değil bla bla bla....uzayıp gidiyor ama aslında herşey bizim elimizde yapmak istersek yaparız nasıl bir hayat yaşamak istiyorsan onun için çabala

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 457 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 354 göst.
27 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Gülçin (62 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 165 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,651 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.