0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

Hafif ağırıyor ilk defa bunu fark ettm hep oluyor böyle şeyler görmeyene kadr bişey hissetmiyorum sürekli ve arada tekrarlanıyor 

8 Cevaplar

0 oy
(13,653 puan) tarafından
Hiç gittiniz mi doktora?.
tarafından
Yooo hiç gerek duymadım
(13,653 puan) tarafından
Bir yere vurmuyorsanız mutlaka gidin dahiliyeye
-Reklam-
0 oy
(903 puan) tarafından
Nasıl yani kendi kendine mi cikiyor böyle vücudunda yoksa bir yere falan mı carpiyorsun 
tarafından
Çarpmış olsamda bnce bu kadr morarmaması lazım
(903 puan) tarafından
Bazıları çok hassas oluyor belki sende oylesindir . Ama kendi kendine çıkması hiç normal değil
tarafından
Geçende kalçamda çıktı sonra kendiliğinden geçti
(903 puan) tarafından
Doktora git istersen bence
0 oy
(789 puan) tarafından
Bende de oluyor ama küçük seninki kadar büyük değil benim romaztizmam var ondan oluyor 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Gece kocan sana narkoz verip seni dövmuyorsa anormal bişey bu balım gitsene hastaneye hepimiz biliyoruz yani o morlukların vücutta neyin belirtisi olduğunu neden ihmal ediyorsun 
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Kan sulandırıcı içiyon mu kırcal damar yırtılmasına benziyor
0 oy
tarafından
Benim bir arkadasimda vardı bu olay doktora gitti kanında sorun varmış onunda kalçasında bacaklarında çıkıyordu kanın pıhtılaşmasını engelleyen bir madde onda azmis hatta diş tedavisi olmuştu disinde kanını durdurmadilar doktoru kendine çok dikkat etmen gerek en ufak bir kazada kan kaybından gidersin demiş hemen dahiliyeye gitmen lazim bence 
tarafından
Üşeniyorum
0 oy
(14,748 puan) tarafından

Görücem de öyle çarpıyor farkında değil aynı böyle morarıyor 

Hatta bir gün loşu öyle olmuş daha fazla sağlık ocağıma gitti 1 gün rapor vermişti :)

0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım bende morarma oluyor ama böyle değil ben dahileye gittim varız dedi kansizim birde yine gidecem bende fotosunu çektim bazı yerlerde kırmızı oluyor ve kalp damarda aldim canım 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 448 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 253 göst.
13 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde arifelif (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 285 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (1,993 puan) tarafından soruldu

411,658 soru

12,392,626 cevap

43,892 kullanıcı

Kategoriler

...