0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (657 puan) tarafından
Merhaba öncelikle babasını kaybetmiş herkese başsağlığı diliyorum.

Malum babalar günü yaklaşıyor ve eşime hediye almak istiyorum. Onu en mutlu edecek hediye şuan baba ogul kombini. Oğlum 18 aylık. Nette baktığım takımlar çoğunlukla sloganlı veya kendince komik olmaya çalışılmış ürünler. Babasının oğlu vb yazılı kıyafetler seçeneğim değil. Tavsiye edebileceğiniz bir marka, site var mı?

Siz babalar günü için ne planlıyorsunuz?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Koca bir hiç :)

(657 puan) tarafından
Vardır bir bildiğiniz :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
16 haziran doğum günüm p yüzden eşimle hafta sonu tatili planladık 18 haziranda babalar günü içinde tatilde olacağız oraya gitmeden plan yapamıyorum elim kolum bağlandı :((
tarafından
Hiç sorma canım daha hediyesini bile alamadım önce o bana alsın bakalım ona göre alacam bende :)
(657 puan) tarafından
Anneler gününde bir sey yapmadı mı?
tarafından
Yaptı yine tatile götürdü ve airfrey aldı ama olsun yinede önce bana yapacağı doğum günü hediyesine göre karar vermek istiyorum
(657 puan) tarafından
Doğum günün önümüzdeki hafta mı? Yeni yaşın kutlu olsun o zaman
tarafından
Evet canım cuma günü teşekkür ederim balım ❤️
0 oy
(487 puan) tarafından
Ben çalışmadığım için eşimin çalıştığı parayla ona hediye almak çok saçma geliyor bana ben çalışsaydım o zaman alırdım ama pasta yapmayı düşünüyorum üstüne babalar günü ile ilgili yazı yazıp pasta da benim emeğim olucak en azından 
(657 puan) tarafından
Emek verilen şey benim için de en kıymetlisi. Eminim eşiniz mutlu olacaktır.
0 oy
tarafından

https://ty.gl/hjm2hvg096

Eşime bunu sipariş ettim dükkana geldi evin ikametgahı yok diye dün gelmiş getirmeyi unuttu eve açıp bakmamış bile neydi ki yine Kargon dedi Özel dedım yarın getir bugün getirecek ınsallah (bende babamı kaybettim) ALLAH tüm ölenleri cenneti ile müjdelesin inşallah 

tarafından
Yok saygılı kocam bakmamış bu ne diye ahahha bekliyor daha dükkanda ☺️
(657 puan) tarafından
Neyle karşılaşacağını bilmiyor adam demek ki :) saf demeyelim de saygılı diyelim. :D
tarafından
Haklısın canım
(657 puan) tarafından
Ya çok hoşsun. Yorumda da saygılı diye değiştirmişsin. Ama cidden eşinin herşeyine müdahale eden karaktersiz biri değil iyi ki...
tarafından
Allah razı olsun canım öpüyorum o güzel kalbinden ❤️❤️
0 oy
tarafından

Babalar günü ne zaman onu bile bilmiyoruz :) geçen eşime sordum babalar günü yaklaşıyormuş her yerde reklamlarını görüyorum diye de ne zamanmış ki dedi dedim benimde haberim yok :) hiç birşey düşünmüyorum. Zaten onun verdiği parayla ona birşeyler almak bana çok saçma geliyor. 

(657 puan) tarafından
Hafizalar tükenmiş. Çocuk uykusuz mu bırakıyor sizi de? Biz uykusuzluktan aşırı unutkaniz.
tarafından
Yok şükür uykusuz bırakmıyorda genelde beynimde çocuğun ihtiyaçları filan var doktora şu zaman gidilcek bu gün bunu yaparım yemekte ara öğün şu meyveyi yer kan damlasını verdim mi d vitamini verdim mi falan diye. Bir de her hafta sonu kayınvalidemlere filan kalmaya gidiyoruz genelde iki çanta götürüyorum gittiğim yere çocuk için bez aldım mı mama aldım mı ıslak mendil koymuşmuydum çocuğun kamerasını aldım mı aaaa kamerayı izlediğim telefon evde nereye koydum filan diye düşünüyorum beynimi bu şekil doldurup durduğumdan diğer şeylere yer kalmıyor. Geçen kek yapıcam tarif için internete bakıyorum eşim bilmiyor musun her zaman yapıyorsun dedi onu ezberleyip hafızamda onun için yer açamam demiştim o misal. Gereksiz şeyleri tutamıyorum artık aklımda :):)
(657 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum ve ben bugün d vitamini vwrmemisim onu farkettim.
tarafından
Heheheheh :):)
0 oy
(13,650 puan) tarafından
Lcw ya bakabilirsiniz 
(657 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 853 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy