0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Adet düzensizliği için gittim hem gec geldi hemde lekelenme şeklinde bir haftadır devam ediyor ultrosanda belli olmadi hastalığım doktor bir tahlil yapalım dedi pozitif çıktı ve kanamam davam ediyor sancım yok çok şükür ama kananam devam ediyor bu kesin düşük anlamına mi geliyor sne yapmama lazim bu durumu yaşayan var mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düşük önleyici İlaç. Başlatmaları lazımdı canım başlamadılar mı gözün aydın 
tarafından
İlaçlarını düzenli iç bişey olmaz canım kendine de dikkat et ağır iş yapma bir yere uzanma tualete bile ıkınma
tarafından
Tamam canım dikkat edeceğim insaAllah
tarafından
Benımde düşük tehlikem vardı 4 aylık olduktan sonra ilacı bıraktırdı doktor sağlıklı doğdu sende içini ferah tut canım o minicik bedeni ile sımsıkı tutunuyor anneye ☺️
tarafından
İnşaallah canım ya zor bir duygu imiş
tarafından
Üzülme ki daha sıkı tutunsun sana ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım progestan falan vermedi mi doktor 
tarafından
Sağol canım evet verdi başladım kullanmaya
0 oy
tarafından
Ee ilaç vermedimi canm ? Başka doktora gt bnce aynı durum bnde vardı ben ilaç kullanmıştm
tarafından
Evet verdi gecti mi seninki kanama kaç günde kesilir acaba
tarafından
Kızıma hamileyken 4. Ayında başıma geldi canm yattm dinlendim iş yapmadm ilaçlarımı düzenli içtim sağlıklı beslendim kızım tutundu
tarafından
masaAllah canim benimki de öyle olur insaAllah pek dinlenemiyorim ama
tarafından
Ben 1 ay yattm canm valla bence sende ne yap ne et tuvalet dışında kalkma ayağa
tarafından
Elimden geldikçe uzaniyorum da oglum var 21 aylik hic durmuyor birde annemlerde kalıyorum ister istemez is bekliyor
0 oy
tarafından
Ay acaba bende olabilir miyim adetım düzensiz geldı 7 gün gectı geldı sonra ama kesildi iki gün sonra tekrar geldı az az üç gündür yoğun geliyor hıc gıtmedım de adetım iki gün geçince ben gıtmıstım kan vermıstım yoktu hamılelık ama adet agrısı falan hıc bı şey yok bende öyle gıtmedım vala
tarafından
Olabilir canim aman dikkat et ben yok diye baya agir islerde yaptım esim dikkat et dedi yine de yaptım
tarafından
Bilmiyorum ki ilk üç gün hıc yok gibiydi kanama ama şuan son üç gündür de tam adet kanaması gibi yoğun geliyor azalmıyor da artık randevu da bulamıyorum özelede anca maaş yatınca gidebilirim
tarafından
Ama benimki hic siddetlenmedi halen azar azar geliyor yine hee ihtimalle karsi acilde yaptırın bence
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim düşük tehlikem hiç olmadı olsaydı bnde dinlenrmezdim yani srni anlıyorum.
(3,895 puan) tarafından
İnşallah sağlıcakla gelir.
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Hayırlı olsun canjm ağır kaldırma dinlen hep ilaçlarını kullan biseycik olmaz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 371 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 737 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Balbalkiz99 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 477 göst.
16 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,246 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,780 soru

24,391,212 cevap

349,308 kullanıcı

...