0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (52 puan) tarafından
Kizlar aranizda sülük tedavisi yaptiranlar var mi? Faydasi oluyor mu bir de yaptirirken acı oluyor mu? Yarin yaptiracagim insaAllah ama korkuyorum biraz

4 Cevaplar

0 oy
(6,305 puan) tarafından

Kaynanamın ayakları ve beli ağrıyor diye yaptırdı zaten her zaman ağrıyor diyordu ama canavar gibiydi sülükten sonra daha beter olmuş:D yani bayağı işe yaramış Senden Benden hızlı yürüyor

(52 puan) tarafından
Kaynanan hastalik hastasi mi acaba :D
(6,305 puan) tarafından
Evet canım tan da öyle:)))
-Reklam-
0 oy
(7,701 puan) tarafından
Faydası oluyor öyle pek bı acıda olmuyor sadece vücuda yapisinca iğne gibi batıyor o kadar 
(52 puan) tarafından
Anladim cok tesekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben yaptirdim normalde cok korkarım ama beklediğimiz kadar agri yapmadı cok şükür faydasi kollaroma yaptim eskisine göre daha iyi ama tamamen iyilesmesi iyilesmesi icin bir kac defa yapiadi lazım 
(52 puan) tarafından
Bende cok korkarim sülükten nasil yaptiracagimi gercekten bilmiyorum. Tesekkür ederim.
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ben kızıma yaptırdım beline koyuldu üç tane sülük,insan korkuyor ama inan hiç acısı yok bide zaten kadın koyuyor o direk yapışıyor gezmiyor yani sorunlu yeri bulmak için,ama gerçekten şifa,kızıma çok iyi geldi 
(52 puan) tarafından
Peki sonrasin da cok kanamasi oldu mu
(3,141 puan) tarafından
Evet o gün baya kanadı  ve ertesi gün akşama kesildi ,ilk bitiyor kalkıyorsun ya kadın sarıyor ama çok kanıyor eve gelene kadar kan geçmişti hep
(52 puan) tarafından
Yaptirdim bu sabah kaniyor hala ama öyle cok degil yarina tamamen kesilir herhalde.
(3,141 puan) tarafından
Geçmiş olsun,hemen hemen yaptırdığın saatlerde kanama duruyor,sen nerene yaptırdın iyi geldi mi
(52 puan) tarafından
Tesekkür ederim.. ben gözümün kenarina yaptirdim 2 sülük sağ tarafa 2 sülük sol tarafa ama bir kere yetmez dediler suanda da pek bir sey hissetmiyorum iyi geldigine dair.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
8 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 110595 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 54Rana (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eslemsare (40 puan) tarafından soruldu

406,013 soru

12,170,884 cevap

36,636 kullanıcı

...