0 oy
115 göst.
Aile kategorisinde (309 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 7+5 hamileyim ama ultrasonda kese göründü ama içi bosdu bebek gözükmedi Dr. 4 gün sonra tekrar gelin dedi eğer boş gebelikse kürtaj mi olmam gerekir ? Ve nekadar sure çocuk yapılmaması lazim

2 Cevaplar

0 oy
(174 puan) tarafından
Evet kürtaj olman gerekiyor maalesef ama 9 a kadar beklemiştim ben sonra kanamam olunca gittim koyu siyah leke geldi daha doğrusu gidince kesenin şekli bozulmuştu düşük oluyor diye kurtajoldum 3 ay sonrasında hamilelik dusunebilirsin demişti doktor ama ben bekledim sonra hiç olmadı 2 sene geçti nerdeyse tüp bebek falan mı yapsak diye düşünürken bu ay oldu şükür yani vence hemen yap 
(174 puan) tarafından
Evet 2 sene bekledim doktor sıkıntı yok dedi Qfolin diye bı vitamin verdi yumurta kalitesi arttırıcı en son çatlatma iğnesi vurulacaktim oldu
(122 puan) tarafından
Bende senin gibiydim 4 gün önce kürtaj oldum doktor bana 3 ay korun dedi bakalım nolacak
(174 puan) tarafından
3 ay sonra hemen yapmaya başla bide ovulasyon testleriyle dene canim ben iki ay öyle denedim ikinci ay oldu
(959 puan) tarafından
Bu yorumu.yaptigimda adet günümdeydim ve sonraki dönemde olmadım 11+4 günlük smdi hamileyim riskimiz var zor günler geçirdik inslalalh güzel haberler alırım sağlığıyla ilgili Rabb'im isteyen herkese nasip etsin hayrlsıyla  inşallah o ay kafamdan attım ve hamıle kalmışım strest o hesap kitap varya en büyük engel
(174 puan) tarafından
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en güzeli oluruna bırakmak ama onu da her zaman yapamıyoruz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde eminbaby2023 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu
0 oy