0 oy
151 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar size bir sıkıntımı anlatmak istiyorum ben sürekli birilerine danışıp bir şeyler yapınca birilerine danışıyorum bir şey yapsam bir şey alsam bir yere gitsem illa birilerine danışma ihtiyacı duyuyorum neden böyle oluyorum   ilah bi arkadasimi yaa ablamı ariyorum neden böyle oluyorum  danışmasam bile  kendimi çok yanliz hissediyorum 

6 Cevaplar

+2 oy
(2,736 puan) tarafından
Öz guvensizlikten canım o. Annen baban hiçbir şeyi kendin beceremeyecegine karar veremeyecegine o kadar inandirmis ki. Bı de sıkıntılı bir sonuç olursa sen iste "onun fikriydi" deyip üstüne sorumluluk almak istemiyorsun. 
(9,056 puan) tarafından
Yazmaya gerek  yok ++
tarafından
Afedersi neden yazmasin
(2,736 puan) tarafından
Benim dediğimi fazlasıyla onaylamış benim bişey yazmama gerek kalmamış demek istiyor :D
(7,505 puan) tarafından
Merve belki de uyanık olmayışından ve leb demeden leblebiyi anlamıyor olmandan kaynaklı birilerinden yardım istiyor olabilirsin. Mesela bu yorumda kadının ne demek istediğini anlamayışın gibi. Aslında çok basit bişey. Küçümsemek amacıyla demiyorum lütfen yanlış anlama.
-Reklam-
+1 oy
(50,874 puan) tarafından
oyle de hic ozelin olmaz ki
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Yanlış yapıyorsun fikirlerini kimseye soylemeyeceksin birşey mi aliyirsun aldıktan sonra bilsinler bir yere mi gideceksin gideceğin gün veya yolda haber ver evine birşey mi alacaksin  geldiklerinde görsünler 
0 oy
(5,297 puan) tarafından
ozguven eksikligi tek danistigim kendimi onaylattigim esim ha ark la kiyafette ayakkabi da sorarim ama hep yapmam 
0 oy
(11,576 puan) tarafından
Canım bak buna pskolojide onaylanma iç güdüsü diyorlar.cocukken kendini anne babasına onaylatma ihtiyacı hisseden ve öyle yetiştirilen bireylerde oluyormuş.bana doktor söyledi bunu .çocukken hiç bir özgürlük verilmeyen çocuklar büyüdüğünde oluyormuş 
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Valla ben pisman olmamak icin sorarim bisey alcam misal daha once alip kullandilarsa yada daha ozellikli bisey varda ben gormedimse akil akildan ustundur derim farkli bakiş acisi derim ben boyle dusunuyorum ama daha baska nasil olur derim fikir alirim :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 192 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 71 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 216 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.
24 Mayıs 2024 Aile kategorisinde tckarisi (4 puan) tarafından soruldu

404,899 soru

12,129,368 cevap

36,496 kullanıcı

...