0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (28 puan) tarafından
Kızım..surkeli oturyo sürekli. bilmiyorum tutuyor elliernden kalksın diye koltuk köşelerine koyuyom yokk Dirk hemen.otruyor yürüteç almalimiyim 11 aylık oldu hala yok yani emmekleme bile yok

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yürüteç olmaz artık büyümüş düşer aşağı sarkar alma oturacak tabi yürür yürür merak etme 

-Reklam-
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Benim oğlumda 11 aylık halla tık yok
(28 puan) tarafından
Npcaz  böyle ya
(1,633 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm bekleyecez kızım tam 18 aylık oldu sonra yürüdü buda kesin öyle olacak sonra
(28 puan) tarafından
İmmm anldim canm
0 oy
tarafından

Tembel biraz demekki☺️ 

(28 puan) tarafından
Aynen yaa
0 oy
(107 puan) tarafından
Yürüteç için biraz geç kalmışsın sanki canım biz 6 aylıkken aldık başlarda gidemiyodi şimdi 7 aylık yan yan geri geri gidiyo arada yere koyuyorum yuvarlaniyo
0 oy
(999 puan) tarafından
On buçuk aylık oğlum bizdede amekleme yok canım... Henüz ama bişeylere tutup kalkmaya çalışıyor yürüteçe çok koymuyorum ben sevmiyor hiç onu 
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Oğlum 11 aylık kendi başına yuruyor tabi her bebek bir değil ellerinden tut yürüt   sürekli hoşuna gidecek.  Ve oturmak istemicek. 
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım biz ittirmeli yürüteç kullaniyoruz baya iyi. Çok mutlu oluyor çıldırıyor onunla yürürken. Adım atiyor çok hareketli bence onun etkisi çok büyük. Alcaksan ittirmeli yürüteç al. Emeklemesi için önüne bi seyler koy yerde dursun genelde. Kucagina alma sürekli. Olur zamanla
(28 puan) tarafından
Yapıyorum neler neler ama olmuyor  hemen   ağlıyor al beni diye bana adetta kızıyor
0 oy
tarafından
Yürüme arkadaşı al canm 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 216 göst.
0 oy
6 cevap 163 göst.
10 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 203 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 80 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,312 puan) tarafından soruldu

412,577 soru

12,421,491 cevap

45,247 kullanıcı

Kategoriler

...