0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Kızlar, kaynananız annenize sürekli laf etse hata arasa siz konuşmayıp görüşmeseniz, annenizin de hatası olmasa ve bu denilenler size dokunsa, bir süre sonra kaynananız evinize gelmek istese görüşmek istese kabul eder miydiniz ? Ve sizi aramayıp eşinize söylerse direkt, eşine de söyle kabul ederseniz diye 

3 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Kimse birsey yazmamis ben cevap vereyim. Şahsen asla aileme laf ettirmem. Asla da kabul etmem. Bir kere yapan hep yapar. Belli ki seni ve aileni adam yerine koymuyor üstelik saygi da duymuyor. Sana tavsiyem bir ayna gibi yaklaş. Sana bir adim gidene sen bir adim git. 
(145 puan) tarafından
Kıskanıyorlar ve kibirli insanlar, dün iletişime geçtim nedenini sordum doğru düzgün cevap vermedi, iletişimi hemen kesti mesajlarını sildi anlam veremiyorum
-Reklam-
0 oy
(26,522 puan) tarafından
Eşime dediğine göre illa gelecek ailemle ilgili laf ettiğine eminsem hayırdır senin benim ailenle derdin ne diye sorarım. Direkt bir şey demeyip alttan alttan laf vuran biriyse ailemde ne dert olmuş hiç dilinden düşmüyor derim 
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Ay bazı insanlar ne kadar mal oluyo ya. Annenin neyine laf ediyo ki. Laf edilecek biseyi olsa bile şu insanlar niye o b.ok dolasica ağızlarini tutamiyolar.
(145 puan) tarafından
Kıskançlıktan

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 617 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,670 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 349 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,649 göst.
0 oy