Uykusuzluk yorgunluk bitkinlik ve etrafınızda sizi kemiren anlayışsız insanlar varsa bunlar sizş hepten aşağı çeker. Çok zor bi lohusalık geçirdiö aplamaktan helak oldum uzun bi süre. 4buçuk yaşınd bi çocugum varken bide ikizlerim eklendi. Yetersizlik kadar kötü birşey ypkmuş. Maddi yada manevi başkalarına muhtaç olmak resmen ölüm. Bidd eşim lohusa sendromuna girdi onunda destek nerdeyse yok. Bu koşuşturmacada çocuklarım 19 aylık oldu. Doya doya sevememişim. Fotoğraf bile doğru düzgün çekemedim afedersiniz karnımı zor bela doyuruyordum yada wc olayı. Demem o ki herşey geçiyor. Siz bu sefer yapamadıklarıza yanıyorsunuz.
Ev mi dağınık dursun bebek uyuduğunda önce yada bir uykusunda yat dinlen yada biri baksın 5 dk duş.
Bebeği koy bebek arabasına 15 dk olsa bir yürüyüş. Bunlar acayip motive edecek sizi. Hazr hava sıcak. Bn hem kış hem 3 bebeyle yapamadım. Ama tek çocukla ay a çıkarım. Siz önce gücü kendinizden sonrada o kucağınızdaki meleğinizden alın. Lütfen onlar yükünüz değil, yük veya dert olmaktan çıkarır sanız gözünüzde n hayatınız size olumlu dönüşleri çok fazla olacak. Güzel anneler bugünleri size kimse geri veremeyecek. Sabrınız ve enerjiniz bol olsun