Mrb kızlar benim anneyle baba ben 3 yaşındayken boşandılar annem uzun süre dayimda kaldı sonra ben babamla yaşadım, 16 yaşıma geldiğimde anneme gitmek istediğimi onu özlediğimi söyledim babamda hiç istemeyerek yolladı beni annemde o ara evlenmişti kardeşim felan olmuştu annemin eşini ilk zamanlar iyi biri olarak görüyordum takı bu adamın bana karşı haraketlerini görünce birgün yatagimin basinda oturmuş pinekliyordu birden gözümü açtım yatağımın yanindaymis pis adam sonra anladimki bunun niyeti farklı bana karşı anneme çok söylemek istedim yapamadim çünkü annem 2 kere yuvasından bozuldu hiç mutlu olamadı bu adam yine onu mutlu ediyordu sessiz sakindi. Ben uyanınca hemen kalkti gitti birgunde okulda bana ahlaksız mesajlar atmaya başladı aşkım canım bilmem ne Dedimki seni anneme söylerim birdaha bana asla bulaşma yani kısacası üvey baba tacizi yaşadım bunu annemin en yakın komşusuyla paylaştım sakın anlatma kimseye dediler bir şekilde unut dediler o pislikde pişman olup benden özür diledi ogundur yanaşmıyor bu sır ölene kadar benle gidicek anneme söylesem zaten inanmazdi. Ben şuan 24 yaşındayım evliyim bir çocuğum var herşeye rağmen aynı ortamda bulunuyoruz ben pek muhatap.olmak istemiyorum ama sürekli laf atıyor unuttuğumu sanıyor bugünde yazmışki annen piknikte bende dedim haberim var işte dedi eşin evdemi eşimle annemin arası bozuk o varken gelmiyorlar güya onu soruyor bende dedim.cok.isim.var temizlik yapıyorum oda yazmış karnım çok aç da ee ben ne yapayım benimde çok isim var yemeğim yok dedim. Bu adamın yüzsüzlugunden bıktım.