0 oy
739 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Bir sorum daha var boşanmış erkeklere masum gözle bakabiliyor musunuz? 

eşimin de benim de ikinci evliliğimiz bittti.eşimin ilk eşinden bir kızı vardı benim ilk eşimden çocuğum yoktu.beni sevmediği in boşandı.altında yatan sebep bu geri kalan şeyler bahaneydi.boşanalı 2 yıl oldu geçende tekrar konuştum yeniden deneyelim çocuğum başka birine baba demesin üvey babayyla büyümesin dedim.büyüsün ne var bunda diyor.ben de babasız büyüdüm diyor.bayağı bir konuştuk en sonunda dedim ki 3.te evlenirsen de başkasıyla inşallah boşanırsın ondan da dedim çocuğuna harcayacağın zamanı elin kadınına belki o kadının başkasından olan çocuğuna harcayacaksın dedim.

kızlar ben öğretmenim 3.bir evlilik yapsam mı? herkes yap çocul gidecek ilerde yalnız kalırsın diyor.çocuğum 3 yaşında nasıl güvenecem bir de bu devirde.çocuğumu elin adamıyla aynı evde bırakıp okula gidece vs.ne diyorsunuz?iyi olsa bile o adamın da çocukları olacak senin çocuğun benim çocuğum tartışması olmayacak mı? bir de ortak çocuk olursa?

ayrıca bir erkek boşanmışsa yüksel ihtimal arıza mıdır sizce?

35 Cevaplar

+7 oy
tarafından
1. Yastıkta hayır görmemişsin 2 de görmemişsin 3 beden başına bela ediyorsun 

Bir başkasına muhtaç değilsin 
(1 puan) tarafından
işte ben istemiyorum ama acaba yanlış mı düşünüyorum diyorum.
tarafından
Yanlış düşünmüyorsun canım hayatına bak başkasının kahriini çekmek zorunda degilsin
-Reklam-
+2 oy
(245 puan) tarafından
Boşandığın eşinle seni sevmediği için boşandiniz sanırım yanlış anladıysam. Eee 2 yıl aradan sonra tekrar deneyelim diye niye söylüyorsun ki? Sevilmediğin yerde ne işin var? Tamam çocuğun varmış ama huzurun mutluluğun olmadığı ortam da çocuğun babasının olup olmaması birşey değiştirmez. Mesleğin de varmış. Geçinebilirsin. Çocuğuna tek başına da bakabilirsin. Herkesin dediğine niye bakıyorsun. Sırf yalnız kalmamak için mi evlilik yapcaksın. Çocuğun iler de gider diyorlarmış ve bahsettiğin çocuk 3 yaşında daha. Çocuğunla daha güzel bir gelecek yaşamak varken 3. Evliliği yapıyım mı diye soruyorsun. Senin de tekrar bir evlilik yapmaya gönlün var gibi kusura bakma da eğer bu yönde düşünürsen 3. Evlilikte 4.evlikikte yaparsın.. 
(4,192 puan) tarafından
Gonlu varda destek ariyo gibi, cok dogru yazmissiniz, 2 evlilik yapmis zaten, bundan sonra cocugunu yetistir demi
(245 puan) tarafından
Bence de. Büyük konuşmuyorum asla kimseyi de kınamam ama şahsen böyle bir durum başımda olmuş olsa ne milleti dinlerim ne de başka birşey. Herkesin hayatın da bir erkek olcak diye birşey yok sonuçta. Çocuğumu büyütür onunla yaşar giderim..
(11,217 puan) tarafından
o değilde bekarlar 1.i bile zor buluo. burda3 ler 4 ler konusuluyor ya.
(245 puan) tarafından
Hele ki şu zaman da kime inanıp kime güvenilecekde 1.evlilikten sonra diğerlerini de yapabilecek..
0 oy
tarafından
Cnm meslegin varmis cocgun buyusun biraz daha
0 oy
(11,217 puan) tarafından
bosadigin adam net midesizmis. tekrar onunla bir araya gelme. bir adam cocugunun uvey bir babayla olmasina tahammul edemez.
0 oy
(7,768 puan) tarafından
2 kez ağzın yanmış 3. Deneme boşver devirde o kdr kötü ki
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Allah yazmıştır inşallah sana güzel bi kısmet canım merhametli namuslu 

Akışına bırak düşünme derim
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Canım boşanmış boşanmamış önemli değil artık kendi babasına güvenemeyecek duruma gelmişiz. Başka birine güvenmek çok zor. Çünkü çocuklar kendilerini koruyamiyor. Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(2,555 puan) tarafından
Ben olsam 2.yi bile istemezdim evlilik nasil b.ok gormusuz tek basina daha rahat bence esim iyi ama evlilik cok zor bence 
0 oy
(966 puan) tarafından
Bu saatten sonra evlilik değil de doğru insanı bulmayı deneyebilirsiniz.o da zamanla olur.sirf evlenmek için değil.cocugunuz büyür üniversitesi zamanı gelir öyle düşünün derim.
(1 puan) tarafından
yani 56 yaşımda düşüneyim öyle mi?
0 oy
(4,651 puan) tarafından
İlerde yanlız kalmıyım diyr evlilik yapmak pek sağlıklı değil bence. Çocuğunuzu büyütün okutun. Kendi başını kurtarsın falan evliliği emekli olunca da yapabilirsiniz. 2 evlilşk yapmışsınız zaten. Özel hayatınıza biraz zaman tanıyın nefes alsın. Aklınız düşinceleriniz ruhunuz bedeniniz bi kendine gelsin. 

En son karar sizin tabi 

Hakkınızda hayırlısı olsun 
0 oy
(119,137 puan) tarafından
isin varmis meslegin kimseye muhtac degilsin
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Canım elin adamı gözüyle bakiyorsan zaten hiç evlenme 
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Açıkçası ben öğretmen olsam yani bir mesleğim olsa 3.evliligi yapmam bu hayatı kendim için yasarim kaç tane çocuğun olursa olsun büyüdüklerinde zaten gidicekler bir şekilde yine yanlız kaliyorsun  
0 oy
(4,391 puan) tarafından
şimdi bunlari yazdığınıza göre o zaman aday var. öyle değil mi
0 oy
tarafından
Ayy ben de bosanma asamasindayim su an 20 yasindayim 4 aylik bi kizim var kesinlike buyuk konusuyorum evlenmem milletin kahrini bir defa gormusum birdaha gorur muyum hem ben simdi kizimla o adamla ayni eve girecem en ufak bir seyde cocuguma kızssa bile mesela en masumunu dusunuyorum asla kizdirmam ben katil olurum dusunmek bile istemiyorum... Simdi ne olacak biliyor musun canim cicim aylarinda sen evlendigin kisiden hamile kalacaksin o aylar bitince kizina bisey desede etse de karnimda cocuk var die susacaksin olan cocugun piskolojisine olacak 
0 oy
tarafından
Bu devirde babana bile.guvenmeyeceksin. kimseye emanet etme çocuğunu. Ne güzel meslegin var. Ha çok  seversin çok güvenirsin ayrı ama sırf evlenmek için evlenme. Kimsenin dediğini dinleme. Kbakma ama iyi cesaret valla sendeki de sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler sen bidaha evlensem mi diyorsun. Parani yemek için bile evlenirler bu devirde. 
(1 puan) tarafından
canım aslında evlenmek istemiyorum ama boşandığım adam bile diyor üvey baba öcü değil vs diyor
tarafından
Pislik herif sorumluluk almamak için yapiyordur
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Rabbim basimizdan uzak etsin büyük konusmuyorum allahim guvememezdim  evlenmezdim cocuklarim için
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Bekara karı boşamak kolaydır derler, dışarıdan konuşmakta kolaydır. Yine de böyle olsa ne yapardım dersek, eşimden de evimden de razıyım mutluyum. Şu halde bile boşanmış yada Allah göstermesin eşimi kaybetmiş olsam tekrar evlilik düşünmem. Hele çocuğum varsa. Yalnız kalacaksam kalayım ne olur. Kendime çalışır kendime yemek yaparım, kendime giyerim, kendi kahrımı çekerim. Yaşamak için bi erkeğe ihtiyacım yok. Hele ki çocuğum varsa. Bekar olsam belki evliliğe özenirdim ama evli biri olarak, gençliğime bekarlığıma özeniyorum. Üvey baba konusuna hiç gelmiyorum. Düşmandan  beter öz anne babalar gördük .
0 oy
tarafından
Gerekirse evlat edinirsin alirsin 2 bebe yanına. Besler büyütürsün. İmkanlar dahilinde. Başına bir 3. Adam bela etme. 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Yok kurban oldugum yok kendi ayaklarının üstünde kalabiliyosan muhtaçlığın yoksa asla ki bu devirde adama muhtaçlığıda anlamıyorum. Yalnız kalma korkusuna çocuğunu perişan etme bu devirde öz babalar ne haltlar yiyorken sakın.
(1 puan) tarafından
ben de aynen senin dediklerini çocuğumun babasına diyince ne var üvey baba öcü değil değil diyor.çocuk başkasına mı baba desin diyorum desin ne var bunda diyor.

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,459 göst.
17 Mayıs 2020 Aile kategorisinde eylul ruzgari (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 361 göst.
29 Eylül 2023 Aile kategorisinde meryemcknn (2,674 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 275 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 158 göst.
26 Kasım 2023 Aile kategorisinde M1e2l3e4k5 (223 puan) tarafından soruldu

378,307 soru

11,323,109 cevap

34,773 kullanıcı

...