0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu soruyu yengem için soruyorum sütü var ama cocuk agladıgında doymuyor diyip sürekli patates yediriyor o da kendi yedikleri yemekten yaglı salcalı cici bebe yediriyor üstüne ılık su dokuyor doktor sen zehir yediriyosun cici bebe ne de veriyorsun cocuguna demiş benim oglum 1 yasından sonra yedi cici bebe bir misafirliğe falan gittiğimizde o da evde ayrı yiyeceği yemeklerden yaptım yengem saat başı yediriyor ben 1 yasından sonra yedirilir dedim ama dinlemedi doktorunda demesine ragmen yediriyor sizce de yanlış degil mi

7 Cevaplar

0 oy
(18,668 puan) tarafından
Yanlış yapıyor patates ezmesi ağır gelir kabız yapar muhallebi yapsin
tarafından
Kız muhallebi bile yemez 5 aylık bebek bu
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Doktoru dinlemeyen bizi mi dinleyecek kusurs bakma da yengen sap gelip saman gidenlerden galiba. Kendi çocuğu bisey olsa onun ici yanar
tarafından
Şeytanlığa gelince 1 numara işe gelince zahmet olur kıpramaz dayıma dedim bu kadının elinde cocuklarıyın sag olduguna dua et dedim 3 cocugu var birine düzgün bakmadı en büyüğü yandı ikincinin omuzu kırıldı üçüncünün bacagında şişlik vardı içinde intihap gibi doktor kanserden şüphelendi hep dikkatsizligi umursamazlığı Allahtan gelen birşey yapılmaz ama kaynak ketildeki suda tezgahın dibine cocugun ulaşacağı yere koyulmaz cocuk vurunca üstüne dökülmüş su diğerini merdivenden düşürdü omuzu kırıldı bebekken bu da öyle sabır sabır diyorum
(4,875 puan) tarafından
Ayy ne diyosun korkunç boyle yaparsa devletin elinden alma ihtimali olabilir acillik durumlarda dikkat ediyolar genelde
tarafından
Teyzem dikkat et cocuklara diyince bnım cocuklarıma benden ıyı kımse bakamaz dedş
(4,875 puan) tarafından
İyi baktigi buysa kotu baksa ne olur kim bilir
0 oy
tarafından

Sadece anne sütü alması gereken zamanda su bile vermezken millet neler veriyor şaşıyorum

Baştan sona yanlış o mide o patatesi nasıl hazmetsin Allahım sen akıl fikir ver şu insanlara ya
tarafından
İlk 6 ayda su bile öneriyor doktorlar
0 oy
tarafından
Dolma,lahmacun da yedirsin öyle olmamış (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)
tarafından
Haha dolma tok tutar dolma yap cocuga diyim görünce Bi arkadas tavsiye etti diyim
tarafından
Onuda yapar onda o zihniyet varken canım yavruya yazık ◉⁠‿⁠◉
tarafından
Aman ne diyim homur homur edip duruyor ben diyeceğimi dedim o cocuga birşey olursa ben 3 gün aglarım kendi ömür boyu aglar
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Patates havuç kabak haşlayıp içine saf zeytinyağı ile yedirebilir yoğurt yedirebilir cicibebeyide kendi evde yapsın yoğurtla yedirsin ana öğünü anne sütü olacak ek gıda tadımlık olacak 
tarafından
Haslasa yada pişmişten hafif olur yemek yaparken patates dogruyor sevip yediriyor
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Ben yedirmem ama yedirenede neden yediriyordum demem herkesin kendi çocuğu herkesin kendi anneliği doktor yedirme demiş zaten senin dinleyecegini de sanmıyorum o yüzden boşver 
tarafından
Dinlemedi zaten
0 oy
tarafından
Doktor yeterince açık konuşmuş daha ne olsun. 6 ayda yoğurtla falan başlanır ek gıdaya sonra yavaştan haşlama sebze çorbaları vs yağsız tuzsuz. Yengeniz cahillikten mi uğraşmak istememekten mi kolaya kaçırıyor ama midesinde ve bağırsaklarında zarar verebilir bebeğin 
tarafından
Ne cahili ya elinde telefon internette hersey var hergün doktorda ben bu devirde kimsenin cahil yada saf olduguna inanmıyorum
tarafından
İşine gelmiyor o zaman. Çocukla uğraşıp onun düzgün beslenmesini sağlamak emek ister. Demek ki o ... Yok arkadaşta:) boşluğu siz doldurun:)
tarafından
Biz sehirdeyiz onlar köyde aslında elinden telefonu düşürse cocugu onemsese benden daha iyi bakar bize geldiklerinde biz gittiğimizde ilgileniyorum oglumdan fırsat buldukça onun 3.cocugu benim 1.benden daha tecrübeli ama kullanmıyor tecrübesini

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 221 göst.
+1 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
3 cevap 298 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde ceylancan (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (514 puan) tarafından soruldu

Kategoriler