0 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,903 puan) tarafından
Kizlar biz 4 senelik evliyiz 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle ilk zamanlar yani doğumdan sonra çok kavgalarının oldu hep alttan alan bendim eşim herşeye kızardı yemeğin tuzu az olmuş der kızardı domatesleri niye böyle doğradım der kızardı hani ufacık şeylere kızardı... bana hakaret ederdi b*eyinsiz kafan calismiyor gibi şeyler derdi ben doğum yaptıktan sonra sudan çıkmış balığa döndüm ailem sanki ben kaçarak evlenmişim gibi davrandı halbuki görücü usulü oldu ailem istedi. Doğumuna bile gelmediler coronayi bahane ettiler kaynanam geldi mecbur. Sonra el kaldırmaya başladı ve ben artık patladım gözüm hicbirsey görmedi yeter dedim herkesi aradım herkesi ayağa kaldırdım polisi aradım darp raporu aldım eşime dava açtım gözüm döndü resmen şimdiye kadar ses çıkarmadigim için böyle yapınca herkes şok oldu. Sonra barıştık eşimle şuan el kaldirma hakaret gibi şeyleri yok benimle tartışmaya girmiyor ben sinirlenince artık o susuyor. Ev işlerine yardım ediyor mesela bugün sabah kahvaltı bulaşıkları o yıkadı mutfağı toparladı evi topladı yerleri sildi oğlumla da çok güzel ilgileniyor sabahtan akşama kadar oyun oynuyor ve benim oğluma verdiğim terbiyenin eğitimin dışına çıkmıyor benim istediğim şekilde davranıyor. Evin mutfak ihtiyaclarini ve oğlumun ihtiyaçlarını eksiksiz hatta fazlasıyla alıyor. Buzdolabını ağzına kadar dolduruyor. Oğlumun kılık kıyafet oyuncak her istediğimizi alıyor. Ama şu var ben kendime birşey isteyince olanla idare et param yok diyor ve ya eve saat vazo gibi şeyler isteyince ona gereksiz geliyor param yok alamam diyor. Bir de aileme karşı aşırı soğuk ailemden kimsenin numarası yok kimseyle konuşmaz. Benim memleketime tayin yazmak istiyor kendisi polis o yüzden oraya gidince abine araba kullanırken denk gelirsem ceza yazicam ablana ceza yazicam diyor yegenlerimden ikisi bilgisayar mühendisi iksii de çalışıyor ve gelirleri eşimden yüksek onlara diyor onlarda başka bir iş var onlarin ki kesin haram para diyor. Eniştem galerici ona da diyor enistende de başka bir iş var başka işler çeviriyor gibi şeyler söylüyor sürekli. Bende onun ailesini sevmiyorum ama hiçbirinden bahsetmiyorum eşimle oturup iki kahve içelim deyince hemen konu dönüp dolaşıp böyle benim aileme geliyor. Annemle babam yaşlı benim onlara diyor bakalım bizim tayin çıkana kadar annenle baban yaşayacaklar mi yaşlılar diyor. Tabi bende sessiz kalmıyorum cevabını veriyorum ama benim eşim iyi mi kötü mü anlamadım. Biz birbirimizden soğuduk bunun farkındayım çocuk için bir aradayız. Ama böyle de yürür mü yani ben eşimi gözden çıkarmışım onsuz bir hayata adım atmak üzereydim zaten bu saatten sonra ayrılsak bana koymaz. Dışardan baksanız çok mutlu bir aile gibiyiz her dediğimizi alır bize karşı çok saygılı oğluma zaten daha bir kerecik sesini yükseltmedi ama kafam çok karışık 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım kızma ama polisler işi gereği çok yıpranıyor polis jandarmaya 5 sene görev yaptıktan sonra piskolog rapor yazabiliyo çok polis tanıdığım var ne bı eksik ne bi fazla hepsi aynı senin eşin gibi 
(1,903 puan) tarafından
Zaten meslekten gelen bı aşağılık kompleksi var en başından beri farkediyorum. Hep kendisi övülsün istiyor başkalarının başarilarini çekemiyor.
-Reklam-
0 oy
(13,805 puan) tarafından
Yaptığınız şey işe yaramış ama içindeki kişi değişmemiş. Ne demek yeğenleriniz haram para kazanıyor demek, iftira atmak. Günah ayrıca yeseler bile ona ne! Sizin paranızı yemiyor sonuçta ki işini iyi yapan mühendisler tahmininizden daha çok kazanır. Eşiniz bir dönem değişmiş içindeki kötülük baki kalmış. Çıkmaya yer arıyor. Ben öyle anladım. Eşim benim aileme böyle şeyler söylese istemem o şehre birlikte gidelim. 
(1,903 puan) tarafından
Aşağılık kompleksi var kendinden iyilere çamur atıyor her zaman
0 oy
(989 puan) tarafından
Eşin sana karşı evde iyi yani her şeye yardım ediyor her şeyi alıyor çocuğuyla ilgileniyor herkesin mutlaka eksik yönleri vardır ona göre de senin eksik yönlerin vardır boşanmak için çok geçerli sebep değil bence bunlar sen sadece sklmssn 
(1,903 puan) tarafından
Yani dört dörtlük değil tabii ki kimse bende değilim. Ama çok soğudum doğumdan sonraki 2 senem benim cehennem gibi geçti onun yüzünden unutamiyroum
0 oy
(7,630 puan) tarafından
  Şimdi anladım esin polıs  olduğu için meslekî Deparmosyon  olmuş olabilir  bi'de meslekten ihraç  felan olır  diye düzelmiş olabilir 
(1,903 puan) tarafından
Zaten dava açtığım için 45 bin ceza yedi aile ve sosyal politikalara ödedi
(1,903 puan) tarafından
Keşke bana odeseydi :D
(7,630 puan) tarafından
Bu işten kârlı çıkan devlet olmuş ಥ_ಥ
(1,903 puan) tarafından
Evet ya davayı ben açtım parayı devlet aldı :D
(7,630 puan) tarafından
İyimiş valla  haşarı sen al balı devlet ( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)
0 oy
(119 puan) tarafından
Çok değişik biriymiş bence sana karşı saygısı kalmamış evliliği de dediğin gibi çocuğun için devam ettiriyorsunuz seninde eşine karşı sevgin kalmamış gibi duruyor ve bı evlilikte en önemli şey sevgi saygıdır 
(1,903 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
(119 puan) tarafından
Seninle evlendiyse her ihtiyaçlarını da karşılamak zorunda
(1,903 puan) tarafından
Alıyor ama 3 tane istiyorsam 1ini alıyor herseye para var bana gelince yok
(119 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim sabır versin
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Yanlış anlama da sen eşini sevmiyorken eşinden ne bekliyorsun ki sürekli bırakıp gitme derdindeysen bu iş yürümez zaten sürekli olumsuzlukları görme bak eşin ailessiyle ilgili en azından iyi bir baba bosansan ne olacak o çocuğa düşünebiliyor musun çalışmak zorunda kalacaksın annen yaşlı baban yaşlı kim bakacak bence az büyüt iş bul çalış ama belli yani eşin seni seviyor kaybetme korkusu var 
0 oy
(455 puan) tarafından
Bence eşinin gözü korkmuş senden. Senin gözün kara olduğunu susup kaderim buymuş kafasında bi insan olmadığını anlamış o yüzden kafasına göre davranamıyor eskisi gibi. Bu yüzden de kendini baskılıyor. Bence bir gün yine konu senin ailenden açıldığında bir kaç saniye suratına bak ve çok sakin bir şekilde (kavga etme amacı taşımadan) benim ailemi neden sevmediğini söylersen seninle daha iyi iletişim kurabilirim de. Bakalım ne dicek. Ona göre kafandaki soru işareti ggider. onun haricinde iyi biri gibi eşin dolabı dolduruyo çocuğundan bişey esirgemiyosa buna da şükür et. Vazo vs de olmayıversin birazda sen feragat et.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 250 göst.
0 oy
3 cevap 99 göst.
24 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
7 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 585 göst.

412,071 soru

12,404,808 cevap

44,567 kullanıcı

Kategoriler

...