0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (360 puan) tarafından
Kızlar selam iki senedir hamam otu kullanıyorum fakat derim çok hassas özel bölgede derim yanıyor ve et beni oluyor iki kere daha yaptığımda o deri de eriyor yok oluyor yaşayan var mı Allah aşkına ?

5 Cevaplar

0 oy
(360 puan) tarafından
Post çıksınnnnnnn
-Reklam-
0 oy
(135,235 puan) tarafından
kiz kokusuna masi dayaniyonn demekki sana iyi gelmiyo kullanma
(1,745 puan) tarafından
Aman bacım gözünü seveyim napıyosun sen, gebeyken ne cesaret kullanıyosun, çok sakıncalı
(360 puan) tarafından
Gerçekten mi? Kayınvalidemlerden alıştım bende kullanmaya
tarafından
Gebeyken onun kokusuna nasıl magruz kaliyorsun
(1,745 puan) tarafından
İnternette yaz bak bacım gebelikle hamam tozu kullanımı diye, aman deyim bu saatten sonra kullanma
(360 puan) tarafından
Ağır bı kokusu var doğru da çok ta kötü kokmadi bana ya iki senedir tamamdır bundan sonra kullanmam inşallah teşekkür ederim
0 oy
(701 puan) tarafından
Canın bu kadar kıymetsiz mı ya neyi zorluyorsun ayrıca leş gibi kokuyor ve kılları kökunden degıl ustten alıyor jılet gibi yanı o kokuyu ve bu acıyı sorunu çekecegıne jılet kullan daha temız vallahi mis gibi hem tahrıs karartma sarkma olmaz hem canın acımaz.Kokusunu bır akrabadan bılıyorum ay ölü fare gibi kokuyordu gerçekten oturmaya gelmıstı daha bekarım anneme demıstı ıste otla aldım falan dıye ordan bılıyorum koku hala beynımde
(360 puan) tarafından
Canım kiymetsiz değil jilet hamam otundan beter yapıyo cildimi öyle söyleyeyim üst yorumda da agdaya gidememe sebebimi yazdım niye böyle bir yorum yapıp modumu düşürdün ki şimdi bacım :) kokusu hoş değil ama jilet deli gibi kaşındırıyo ve hamam otundan beter çıkartıyo kılları
(701 puan) tarafından
hamam otu da cıldıne cok ıyı gelmıyo gordugun gıbı onun yerıne tüy dokucu krem kullan hassas cıltler ıcın olanından bu kadar canın yanmaz bence
(360 puan) tarafından
Onu da kullandım bacım bir tane kılımı bile dökmüyo sorun o
tarafından
Jilet derken

Jilet venus vs bak gayet gzuel yapiyor
(701 puan) tarafından
ne demek jılet derken? jılet denınce ne anlıyorsun :D
jılet Venus olur dıgerlerı olur 5 bıcaklı kadınlar ıcın olan herhangı bır marka olur ama venüs kenar koruma elleri açısından cok rahat tahriş etmıyor ama arkadas ne desek bahane buldu bısey dıyemedım daha fazla
0 oy
tarafından
Bnde çok kullandim hamam tozunu bıktım artık kokusundan zahmetinden 5 aydır lazere gidiyorum çok rahatım  gebeymissin bence tras köpüğü ile jilet kullan tertemiz yapıyor tahriş veya kesme de yapmıyor çok bıçaklı olanından kullan ve hamilesin özel bolgeni çok yıpratır enfeksiyon kaptirabilir 
(360 puan) tarafından
Ay Allah korusun de bacım doğumdan sonra bende gideceğim nasipse lazere çünkü böyle olmuyo
tarafından
Tabiki Allah korusun dikkat et diye diyorum cnm çünkü o kahrı bende çok çektim git valla bacım lazere mis gibi
0 oy
(237 puan) tarafından
Hamam otu sana zarar vermiş

Tüy dökücü kimyasal hem de dökmüyo

Jilet beter çıkarıyor demişsin 

Tek seçenek ağda ona da vaktin yok. Ama bence bi yarım saat bir saat bi şekilde ayarlayıp ayda bir ağdaya gitmek daha sağlıklı. Hem maruz kalmazsın hem sen uğraşmazsın hem de daha temiz 
(360 puan) tarafından
Ya ağda tabiki daha mantıklı ama gebelikten dolayı o kadar çok canım yanıyor ki :D anlatamam sana bide 2 senedir kıllar ne köklenmiştir Allah bilir :D şuan ona dayanacak gücüm yok vallahi :D
(237 puan) tarafından
Ben de jilet kullanıyordum ne zaman ki tedaviye başladım ağdaya başladım :) şimdi hamileyim ilk 1 sene alıştırdım kendimi ağdaya inceldi şimdi kendim alıyorum ama gebelik ilerleyince mecbur kuaför :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 243 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 236 göst.
6 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Ahrese (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 324 göst.
29 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysimanannesiii (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu

410,894 soru

12,365,034 cevap

41,923 kullanıcı

Kategoriler

...