0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından

Bunu bilen kullanan varmı acaba nette reklamını gördüm ama doğrumu bilmiyorum

image

10 Cevaplar

+1 oy
(2,607 puan) tarafından
Gel benimle 2 gün takıl kilo alman için yeter
(13,774 puan) tarafından
Benle de takılabilir. Hamileyim, ağzım 5 dakika boş durmuyor :))
(2,607 puan) tarafından
Hadi senin bahanen var ya ben :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkesin bünyesi farklı. Bitkisel ürünler herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Ben kullandım bir etkisini görmedim.  Ama arkadaşım kullandi çok iyi geldi.
0 oy
(8,415 puan) tarafından
Kaç kilosun bende zayıfım ya
0 oy
(13,774 puan) tarafından
Böyle şeylerin ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum. Bunun yerine ara öğün yapabilirsiniz. Süt, bal, meyve, yulaf, kuruyemiş güzelce blenderdan geçirin. Ara öğünlerde tüketin ama normal öğünlerinizi atlamayın
0 oy
tarafından
Bende burdan bi arkadasin tavsiyesiyle ilaç aldım bakalım kilo alabilecek miyim 
tarafından
Ne aldınız acaba
tarafından
Bomba gıda takviyesi

İsmi bu mavi kutu
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Bn bı fitness hoca sinin ürettiği bitkisel şurup kullandım 6 kilo aldırıo bir ayda 
(6,308 puan) tarafından
O hangisi link var mi
(726 puan) tarafından
Şurubun adı ne detaylı yazarmsn cnm
(1,003 puan) tarafından
İran.ticaret instgramda canım hocaya yazarsan bilgilendiriyor kilo aldırıcı şurup de yemeklerden önce bir tatlı kaşığı iciosun
(6,308 puan) tarafından
Kaca aldın canım.guvenilir mi
(1,003 puan) tarafından
Güvenilir canım bir sıkıntı yaşamadım
0 oy
(62 puan) tarafından
Bu ürün boş bir ürün kullandım sütle içtim tadı çok güzel ama gram dahi aldırmadı ve para tuzağı bunu alacağına eczaneden sipraktin al daha etkili ve sağlığa zararı yok ben ondan kilo aldım doktorum önerdi ama bunlar fasa fiso 
(6,308 puan) tarafından
Sipraktin ne bende ne kizlarimda ise yaramadı;/
0 oy
(305 puan) tarafından
Benim kız kardeşlerim falan baya zayıftı 40 kilolarda 38 e bile düştüler eşimin arkadaşı genelde zayıf biri en son gördüğünde baya kilo almıştı sebebini sorunca İran'dan kilo alımı için eczaneden 2 farklı hap var onu kullanmış öyle ayda 10 kilo civarı almış ama inanılmaz iştah açıyor benim kız kardeşlerimde kullandı gerçekten de 50 civarı oldular 1 ayda ilacın yan etkisi vardır muhakkak ben 1 haftalık kullandım inanilmaz derecede gaz sancısı hazımsızlık yaptı devam etmedim çokta ihtiyacım yok zaten ama kız kardeşlerim okadar zayıflıktan şikayetçiler di kullandilar zaten ilacı bırakınca o iştah yavaştan düşüyor miden nasıl alissa öyle oluyor kullanmayı bırakınca ayrıca kilo almadılar bu tarz şeyler riskli aslında 
0 oy
(163 puan) tarafından
Tatlım böle şeylere güven olmaz .şipraktin diye bir alerji şurubu var . Ondan al çok iştah açıyor . Uyku yapıyor ama kilo aldırıyor 
(62 puan) tarafından
Kesinlikle hem zararı yok doktorum önerdi bana iki kutu içtim istahim çok açtı
0 oy
(989 puan) tarafından
Bence böyle seylerw gerek yok zararlı kilo alacağına sağlıklı zayıf olmak daha mantıklı çok kilo almak istiyorsanız uyumadan makarna pilav falan yiyin bari

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 153 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 190 göst.
8 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (747 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,531 cevap

44,445 kullanıcı

Kategoriler

...