Sabah kalbim falan dedi sonra sol kolum uyuşuyor dedi dedik doktora gidelim diye sonra kızdı bize biseyim yok iyiyim falan dedi sonrasında bahçeye gittik 1 saat geçmedi gene aynısı oldu apar topar eve geldik yalvardik gene gitmedi bişey yok falan diye sonra gorumcemi ise bırakmaya giderken hastahaneye gitter zorla (eşim iste24 calisiyor) sonra bı öğreniyorlar adam sabahran beri kaç kez kriz geçirmiş acil devlet hastanesinden üniversitesi Hastanesi'ne sevk vermişler eşim geldi kaynanamı aldı şimdi çocuklarla ben küçük gorumcem evdeyiz ilaç serum takviyesi veriyolarmis devamlı ama değerleri düşüremiyorlarmis kaç senelik kayınpederim iyisiyle kötüsüyle çocukların yanında bişey diyemiyorum ama inaninki korkuyorum bişey olucak diye sizden ricam adı sezgin birer Fatiha yada bildiğiniz bi başka dua okursanız eğer hepinizden Allah'ım razı olsun Allah dara yoka düşürmesin inşallah diye benimde duam pesinizde olsun insallah kiminin duası kabul olur bilinmez. Sevsem de sevmesem de sonuçta eşimin babasıdır çok sulu göz bı insanimdir ama çocuklar var tuvalette ağlıyorum şuan sonuçta çoluğu çocuğu var baba sonuçta bilmiyorum ya kötü hissettim kendimi..