0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (8,917 puan) tarafından
Okadar sinir oluyo ki kendini sıkıyo kendini atıyo 16 aylık normalmi teyzem gördü yaptığını öyle doktora götür dedi normal diğil dedi

6 Cevaplar

0 oy
(2,809 puan) tarafından
Gayet normal millet kendi çocuklarının küçüklüğünü unutuyor ya 
(8,917 puan) tarafından
Bılmıyom aklıma takıldı
-Reklam-
0 oy
(5,327 puan) tarafından
millete gore sadece kendi bebeleri normal digerleri hep anormal
(8,917 puan) tarafından
İşallah yoktur biley
0 oy
(465 puan) tarafından
Her kesin dediğine kulak asma onlara kalsa çocuk bu yaşta askere gidecek tövbe tövbe normal hayatım benim kızımda yapıyordu bir ara kendini geriye atıyordu betona yere hemde kafasının acısı benim içime islerdi gözünün içine bakardım kızımın ama ellemezdim sonra unuttu 
(8,917 puan) tarafından
İşallah yoktur bişeyi
(465 puan) tarafından
Yok Allah'a şükür fırlama oldu şimdilerde :)
(8,917 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın
(465 puan) tarafından
Güzel Allah'ım hepimizin çocuğunu bağışlasın
0 oy
tarafından
Teyzen benimkini görse yeğenini öper başına koyar 26 günlük doğduğu günden beri kavga ediyoruz 2 eliyle öyle bi itiyor ki sanırsın herkul kafa atıyor hemde ardarda istemediği bisey olduğu zaman hele tekmeleri yumrukları hiç saymıyorum bile öyle bi sinirli ki nerdeyse bu haliyle hepimizi sira dağına cekecek essek sıpası:)))
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Bizimkide 15 aylıkken böyle yapmaya başladı o dönem çene dişleriyke beraber 7 dişi çıktı sonra düzeldi şimdi 26 aylık tekrar beraber çıldırıyoruz neyseki normalmiş bu haller 
0 oy
(56 puan) tarafından
25 aydan selamlar:)her şeyi ağlayarak yaptırıyor egerki yapmasam sinirler o biçim kendini tam.olarak ifade edemedikleri için gayet normal akrablarimizin da sürekli bizim çocuklarımızda biseyler araması çok.normal.deil için rahat olsun tatlım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
8 cevap 248 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Peri&Anne (1,336 puan) tarafından soruldu

412,213 soru

12,409,126 cevap

44,763 kullanıcı

Kategoriler

...