Kizlar yarin misafirim gelecek ne yapsamki önerileriniz neler? Bnm gittigim zmn baya cesit yapmisti 8-9 cesit vardi bn neler yapabirim biraz bnm menumde fazla olsun istiyorum
Caya gelicekler yemekmi ona göre liste yazayım
Sigara böreği yada hazır yufkadan börek kurabiye ağlayan pasta yaprak sarma dolma patates salatası kisir çörek et ıspanaklı
Poaca da çok güzel olur ben bayılırım yumuşacık ohhh
Tuzlu kurabiye. Yada elmali kurabiye. Kısır. Fellah köftesi. Browni. Mercimek köftesi. Rus salata. Sodali patatesli börek.... Bunlar benim pratik tariflerim. Hangisi kolayina gelirse :)
islak kek islak hisdistan cevizli kurabiye tuzlu corek otlu kurabiye börek rus salatası yaprak sarma havuc topu bence yeterli yani
Pogaca
Hazir yufkadan peynirli su böreği ve veya kol boregi :)
Kısır
Patates salatası
Hindistan cevizli cikolata toplari
Havuçlu cevizli kek
Ağlayan pasta
Tatlı veya tuzlu kurabiye
Tuzlu Kurabiye
Mercimek Köftesi
Un Kurabiyesi
Patatesli Börek
Siğara Böreği
Yalancı Tavuk Göğüsü Tatlısı
Sütlaç
Puding
Elmalı Turta
Elmalı Kurabiye
Chesskek
Çikolatalı Kek
Islak Kek
Yaprak Sarması
Patates Salatası
Makarna Salatası
Amerikan Salatası
Son olarak da pofidik poğaça internetten bakıp yapabilirsin kuzum ben misafirlerime yaptım çok hoşlarına gitmişti :)
Patatesli ve peynirli börek muska olarakta yapabilirsin. Islak kek yada normal bildiğimiz iki renkli kek. Un kurabiyesi yada kolay bulduğun kurabiye patates salatası kuskus salatası olabilir magnolia yapabilirsin hazır pasta tabanı alıp pasta yapabilirsin.
Şaka gibi 9 çeşiti nasıl yiyebiliyorsunuz ki. İsrafdan başka bişey değil bence.
Canim bence sen bu yazilanlarin hepsini yap misafirleride ertele biz toplanip kizlarla sana gelelim :))))))
401,030 soru
12,000,995 cevap
36,184 kullanıcı