0 oy
581 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eskiden ögretmenlerin bir kısmı çok zalimdi ailemde görmediğim şiddeti okulda gördüm 2.sinifa kadar erkek bi hocamız vardı onu çok severdik hep güler yüzlü hergün muhakak beden dersine çıkartan hiç unutmuyorum ali babanın çiftliğini söylerdik deve **** oynardık al satarm bal satarım oynardık ama 3.sinifta hocamız değişti 3 ten 5e kadar bir başka hocanın elinde hergün dayak şiddet gördük  ben üstelik kadindi ve 2 küçük bebeğide vardı anneydi herşeyden önce inanırmısınız bir arkadaşımla tartıstim diye beni bütün sınıfın önünde şaçlarımı yerlede sürükledi sonra kafamı iki bacağını arasına eğdirip hala çekmeye devam ettiki ben annemden babamdan kimseden bu muameleyi görmemiştim ogün eve gidene kadar basimi masadan kaldirmadan ağlamıştım masa gözyaşım ve sümüğümden boğuluyordu sonra bu halime üzülmüş olacakki gelip özür diledi bende cocuk aklım affetmiştim .ama travma benim için devir değişti ama o zaman fakirlik ekonomik sartlar hersey cok farkliydi sizin öğretmenler nasıldı kızlaŕ

39 Cevaplar

0 oy
(5,233 puan) tarafından
G.erizekalilar çünkü kendi evindeki sorunu bize yansitiyolar İngilizce ve coğrafya hocasından yemiştim oda hep ödevi yapmadigim için ama hep beddua ederim onlara birde bi saçma ders daha vardı oda kadındı arkadaşım konuşuyordu bana sen konuştun diye iftira etti geldi dövdü b.eyinsiz kendi çocuklarına yapiyolar miydi yada birileri yapsaydı ne olurdu helal etmiyorum o 3 hocaya hakkımı 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız bu ne kanım dondu nasıl bır sıddet bu, benım annem sagolsun kendı dısında kımseye ızın vermez sıddet olayında :D kendi zaten travma yaratcak sekılde doverdı, bıkere 2. Sınıftım en yakın arkadasım sınavda bır soruyu anlamamıstı bana sormustu bende cok calıskandım annemın korkusundan, kıza soyledım bak soruda sunu dıyor dıye ogretmen bı geldı kulagıma asıldı ama sınıf baskanıyım en basarılı ogrencıyım nasıl zoruma gıttı, anneme soylemıstım okulu ayaga kaldırdı ertesı gun 

0 oy
tarafından

Hic yemedim dayağını zaten vurmazdi nedense benide ayrı tutardı hep onun masasinin önünde oturuyordum 1 5 kadar hatta ben o zaman 8 9 yaşındayım kişide 55 yaşlarında okula getirince bana teslim ederdi bizde bahçede gezerdik :D millet ders yapardi icerde

0 oy
(18,114 puan) tarafından
Vururdu adi kadın bana tokat atmıştı keşke anneme söyleseydim hala unutamıyorum 
0 oy
(51,819 puan) tarafından
sorunlari varmis demek ki  keske ailene diyebilseydn yada dediysen onlar bagirsaydi manyak kari 

bizimde ilk dört yil bir kadindi ayrim.yapardi hic sevmiyorum okuldam sogutmustu besinci sinifta gelen facede buldum cok seviyorum onu 
0 oy
(603 puan) tarafından
Bir tanesi pislik hem elimize avuç içinde parmaklarımızı birleştirip cetvel ile vururdu hemde güzel kızları taciz ederdi 
0 oy
(8,837 puan) tarafından
Dövmedi beni sevmezdi bana hırsız demişti babamı cağırmıştı bu okuyamıyo diye babam sınıfın ortasında bişey okutu okumuştum hoca bişey diyemedi hoca sonraki gelen bi hocam vardı çok iyidi ama
0 oy
tarafından
İlkokul öğretmenimi çok seviyorum bahçede bizimle oyunlar oynardı okadar güzel kalpli biriydi annemle bile gördüğü zaman konuşur 25 yaşındayım hiç unutmamış ama 6.sinifta bir ingilizce öğretmeni bize essekler derdi cetvelle ellerimizi vururdu küfür ederdi anneme söyledim bir kaç veli de söyledi sonra dersimize girmedi halen unutmam o cetvelin parmak ucumdakk acisini
0 oy
(8,342 puan) tarafından

Umut hocam hic unutmam 1. Sinif ogretmenim cok severdim oda beni severdi 2.sinifta deisti ahmet hocam onu da hic unutmam hala gorusur konusuruz :(eski yillari ozledim orta okula gectimmi ipler koptu asi cocuk oldugumdan haha ogretmenlerin gozunde korkunctum ama dayak yemedim elimize lastikle vurur tek ayak uzerinde tahtanin onunde rezil ederlerdi bizi :))

tarafından
Mesele zaten rezil olmak canının acisi geciyor yine unutuyorsun ama o arkadaslarin yanindaki mahcubiyetin özgüveni zedeliyor
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Bızım ogretmenımız de bende travmadır maalesef aılesı zengın olana farklı fakir olana farklı davranırdı. Sıra dayağı cekerdi sevdıklerıne hafıf vururdu sevmedıklerıne hızlı vururdu bı kankası vardı karsı sınıftan ogretmenler gununde gelıp sormustu ne getirmişler felan diye bızım ogretmende burnunu kırıstırıp mendıl felan işte demişti hiç unutmam. O yuzden ogretmen sans işi 
tarafından
Katılıyorum sana tamamen şans ne yapalım bizede bunlar gelmiş bizimkide sinifta 1 kiz vardi hep onu severdi birtek ona ilgi gosterirdi
0 oy
tarafından
Elini kaldırmazdı. Herşeyi minik minik tatlı bir ses tonu ile anlatırdı. Hala daha görüşürüz sosyal hesaplarımızda ekliyiz. Nikahıma bile gelmişti. 
tarafından
Be güzel öğretmenmiş
tarafından
Aynen severim kendilerini o da beni sever sağ olsun :)
0 oy
tarafından
Çok severdim bende emeği cokk sonra aynı okulda staj yapmıştım çok hoşuma gitmişti :))
tarafından
En güzeli hatta olması gereken o öğretmen ve emek
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Ben cok konusurdum derste genelde kulagimi hafif cekerdi ogretmenim birde resim ogretmeni elime silikonla vurmustu ama baska birsey yasamadim 
tarafından
Yine hafif atlatmışsın desene :))
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Bir kere nöbetçi hoca vardı hiç tanımıyordum küçüktüm merdivenlerden aşağı doğru tükürdüm diye saçından tuttu merdivenden düşürdü yüzüme bir kaç kez tokar atti uyuştu yanağım 2. Veya 3. Sınıftım hakkımı helal etmiyorum o kadına 
tarafından
Pi.slikler ya vizdansizlar Allah affetmesin bunları
0 oy
(8,019 puan) tarafından
Bizim öğretmenimiz hiç vurmazdi yani hiç dayakci bur öğretmenim olmadı çok şükür 
tarafından
Valla çok sanslisin bacim
(8,019 puan) tarafından
Aynen öğretmenimiz 40 li yaşlarda bize anne gibi davranirdi Allah razı olsun
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Kız sadece sınıf öğretmeni dagil hepsi döverdi tek olarak hiç sopa yemedim ama sınıfça cok yedik. Sizin anlattığınız durum da dayak yiyen arkadaşlar im vardı ve aileler ozman hicbisey yapamiyordu. Lise de bi arkadaşımı öğretmen okul dışında kılık kıyafet den dövmüştü sonra arkadaşım dava açtı kazanıp para almisti :)
tarafından
Tamamen bilinç cehalet meselesi ben ve sınıfımızdaki arkadaşlarımın hatta bütün okul ailelerimizin bilinçsizliği yüzünden ögretmenlere aşırı önem atfediyorduk korkuyorduk onların merhametine kalmıştık onlarda zulmedebiliyorlardı Allah Affetmesin ya
0 oy
tarafından
Ne bana ne kardeşlerime öğretmenler bırak şiddeti ses bile yükseltmezlerdi yasaktı çünkü öyle birşey olursa ceza alırlardı öğretmenler sadece tahtada tek ayak üstünde bekletme vardı 
tarafından
Çok güzel
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Sadece bir kez sınıftaki başka çocuklar gürültü yapıyor diye tüm sınıfın parmak uçlarına cetvelle vurmuştu öğretmen. Eve gelip anneme söyledim, ertesi gün okulu başlarına yıkmıştı. Benim çocuğum bir hata yaparsa bana söylersiniz, başkasının yaptığı hata yüzünden kimse çocuğuma dokunamaz diye. Canım annem :) 
tarafından
Keşke benimm annemde öyle olsaydı ama senin adına çok sevindim oh etmiss
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Vardı öyle ogretkenler evet sıra dayagina çeken. Bizim de vardı öyle ogretmenlerimiz. Ne kadar yanlış mis. Şuan bı öğretmen benim çocuğumu dövecek olsa ortalığı ayağa kaldırırım mahkemelik ederim işinden ettiriririm. Annem babam yapmamisken bı ogretmenin yapması asla affedilir defilm işini sevmiyorsan yapma.. okuldan böyle boylw sogutuyorlar cocuklari
tarafından
Eskiden aileler çok bilinçsizdi cenemesini biz çektik öğretmenlerde bu yüzden şımarmıştı Allah kimseyi kimsenin merhametine bırakmasın.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 254 göst.
26 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ahzelesev (1,503 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 253 göst.
0 oy
16 cevap 234 göst.
8 Ocak 2025 Moda kategorisinde Ftm1907 (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.

411,070 soru

12,373,429 cevap

42,611 kullanıcı

Kategoriler

...