+1 oy
303 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Bayanlar bana cok acil bursa cevresi hoca lazim isinde iyi ehli sunnet hoca ariyorum esimle bosanma asamasindayiz 

9 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hocayı napcan canım avukat galiba istediğin. Ben Bursa'da oturuyordum ama öyle hoca felan tanımam. Ciddi sorun varsa boşan kurtul derim. Ama ciddi bir sorun değil se sizinki evde her gün bakara suresi aç okunsun sende dinle. 
(4 puan) tarafından
Peki ozel olmazsa kac yasindasiniz cocuklae kac tane kucukler mi yani geciminizi nasil sagliyosunuz
(75 puan) tarafından
20 yaşındayım daha bir oğlum var ailemin yanındayım ailem arkamda okuyorum şuanda oğluma da okula gitmeye başlayınca snee başı annem bakicak iki gün
(4 puan) tarafından
Iste benm o sansim yok  bende 21 yasindayim ama 3 tane cocugum var en buyugum 4 yasinda ortanca 2 yasinda en kucugu de 9 aylik daha aile olarak annem falan gel diyoda annemin de 2.evliligi bna ev tutariz oturursun cocuklarla diyolar ama bende biliuorum  yillarca boyle surmicegini kimsenin kimseye bakmicagini
(75 puan) tarafından
Yaşın çok genç canım ve üç çocuk fazla. Olan olmuş keşke büyük olsalar çalışma imkanın olurdu okul felan okumadın mı ? Annen bakmaz mi çalışsan. Yıllarca tabiki sürmez böyle. Bak mesela bana ailem bakıyor evet ama okuyorum şuanda çünkü ömür boyu diye bir şey yok belki bir şey olucak onlara kendi ayaklarım üzerinde durmak zorundayım. Emin ol istersen her şeyi başarırsın. Yeterki sadece istiyelim biz. Rabbim yardımcın olsun elimden bir şey gelse çok yapmak isterim.
(4 puan) tarafından
Benm annemde calisiyo 2 yasinda bi oglu var onunda bide bakmaz oyle 3 tane cocuga o baksa kocasi istemez sikintili dueumlar biraz
-Reklam-
+3 oy
(8,851 puan) tarafından
Hocayı napacan avukat lazım desen anlarımda hoca ne mana
(997 puan) tarafından
Büyü yapacak koca gitmesin diye :D
(8,851 puan) tarafından
Muhtemelen sjsjs
+2 oy
(7,638 puan) tarafından
  Üfurkcu desek da iyi  üfürünce   bosanmıcakmısın
(4 puan) tarafından
Hey allahim ya bisey bilmeden uzaktan atlayop yorum yapmak  ne kadar guzel bisey demi  kendi kendime cevsen muska bisey yazqmicagim yapamicagim icin hoca arayisina girmisim demekki
(7,638 puan) tarafından
Yol senin  hayat senin
(4 puan) tarafından
Bu yorumu ilk basta yapsaydiniz keske  yargilamadan
(7,638 puan) tarafından
Esıla yargılamak hasa o Allah'ın işi   benim işim  Yannis varsa uyarmak ha kul bunu anlamamakta dırenıyorsa yol onun hayat O'nun nokta bitti yolun açık olsun
(4 puan) tarafından
Hocaya gitmek mi yanlis oldu smdi neyse ben bos muhabbet yapmak istemiyorum suan allaha emanet
+1 oy
(6,305 puan) tarafından
Boşanmamak için hocaya mı gideceksin napacaksin
(4 puan) tarafından
Hayir kendimi cocuklarimi okutmak icin rahatlama amacli bu surecteb cok fazla etkilendik
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Avukat olmasın bacımm oo????

Bırakın bu ıslerı yaa hacı hoca napacak senı ıstemeyen adamaa....
0 oy
(122,371 puan) tarafından

bosanmada hoca gerekmiyoki kocan 3 kez bos ol desin yeter ;)

(7,638 puan) tarafından
٩(๑꒦ິȏ꒦ິ๑)۶٩(๑꒦ິȏ꒦ິ๑)۶٩(๑꒦ິȏ꒦ິ๑)۶ güzeldi bu
0 oy
(16,805 puan) tarafından
Hocayı neden arıyorsun canm bu devirde iyi hoca bulmak mesele Allah yardımcın olsun
0 oy
(993 puan) tarafından
Gidip iki okuyup ufleyecek bir de bunun için sizden para alacak bir hocadan mi bahsediyoruz ? Bence bu kadar kötü durumdaysaniz önce Rabbimize yönelip sonra psikolojik destek alın size muhtaç çocuklarınız var , maşallah herkes hoca zaten hergun onlarca şey duyuyoruz yazdığı şey ne olacak anlamını dahi bilmeyip üzerinde tasiyacaksn
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Canım şirin görünme bağlama için yapıyorlar ama sürekli tekrarlaman lazım karşı tarafın rızası olmadan ayrıca çok büyük günah sahte mutluluktan medet ummak yerine önüne bakman senin için daha hayırlı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 326 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 326 göst.
3 Ekim 2024 Aile kategorisinde yag_murr (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
2 Ekim 2024 Aile kategorisinde Cano6can (149 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 669 göst.