İki ay önce bir konu olmuştu hatta post ta açmıştım.okulda kızımı iki oğlan kollarından tutup biri da arkadan apış arasina tekme atmıştı.gorusmeye vs gitmiştik sürekli birşey yapamayız demişlerdi.Durumu cimere bildirmistim ve soruşturma açıldı.bu gün soruşturma kararı geldi.Kizima iftira atılmış.ne gorsmelerde ne çocukların ifadelerinde ne de şahit çocuğun ifadesinde geçmeyen bir durum varmış gibi gösterilmiş.sozde kızım oyun oynarken o vuran oğlanı korkutmuş.aksine kızım oyun oynamak istemediği için buna maruz kaldı.Yapan çocuğun velisi beni agliyarak aradı .O da geçmiş tutanakta neymiş aramış durumu anlatmış ben tepki gostermemisim.yani bir insanın ağlayan bir annenin bağırarak azarliyarak daha da perişan olmasıni istememk sucmus arkadaşlar.haberiniz olsun başınıza böyle birşey gelirse aman insanlık yapmayın ha.bagirin çağırın küfür edin yoksa suçlu siz oluyorsunuz .rezillige bak.neymis veli ile görüşülüp doktor önerilmiş veli kabul etmiş kullen yalan kendi agizlari ile velinin kabul etmediğini kendileri söylediler.Ben bunu daha üst nereye tasiyabilirim?