Ben de 1 buçuk aydır diyetteyim. Ben 21 gün kuralına inanıyorum. Yani 21 gün boyunca yeni bir alışkanlık edinirsen onu benimsiyorsun eski halini kınamaya başlıyorsun. 21 gün sigarayı hiç içmezsen artık içmek istemiyorsun, gibi. Bu nedenle ilk 21 gün zorlanacaksın. Hep evdeki yemeklere göz dikeceksin. Ama 21 gün hiç kaçamak yapmazsan (1 kere bile yapsan sayılmıyor, en baştan 21 güne başlıyorsun) artık o beslenme şeklini benimsiyorsun. Yani tam 21 gün dayanmalısın ve hiç ama hiç kaçamak yapmamalısın. Diyetinde yapacağın en büyük yanlış, diyetisyene farklı miktarda yediğini söylemendir. Diyetisyene daha az yediğini söyleyip aslında çok daha fazlasını yersen diyetin ölür ve kendine ihanet etmiş olursun. Bu arada ara sıra (adet döneminde ya da çok iyi kilo verdiğin haftalarda) diyetisyenin sana ödül öğünleri koyacaktır. Ben sana Esra Yerlikaya'yı öneririm. İnstagramdan bakabilirsiniz. Diyetimde gözleme, lahmacun,... bile yedim. Çok az miktardaydı ama yedim sonuçta. Ve 1 buçuk ayda 8 kilom gitti bile. Ben emziren bir anneyim, diyetim biraz daha emziren annelere yönelik. Siz emzirmiyorsanız benden daha fazla kilo kaybedersiniz. Üstelik kilo olarak benden biraz daha fazla olduğunuz için benden çok çok daha fazla verirsiniz bu 1 buçuk ayda ♥️