0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar çok kiloluyum obezite teşhisi ile tedaviye başladım yanı sıra tiroid polikistik over ve adrenal yetmezlik var endokrinoloji bölümünde bı sure tahliler araştırmalar yapıldı diyetisyene yonlendirildim liste verdi tabi ama çok acikiyorum anormal acıkma yaşıyorum ya napicam böyle birde bı ilaç yazmıştı Dr rapor çıkardı ama eczacı sistemde göremedi onunla uğraşıyorum bı yandan belki ilaç elime gecse bı nebze bedenimi tok tutar bana ilham verin beni umutlandırin ya 175 boyum 130 kilom çocuk tedavisi ardından bı dünya ilaç ile bu hale geldim bana azim etmem için birşeyler deyi verin çok istiyorum düzelmek eski kiloma gelmek teşekkür ederim 

4 Cevaplar

0 oy
(12,853 puan) tarafından
Diyetisyenin verdiği listeye uy canım sakın bozma bir süre sonra tartıda eksileri gördükçe daha da hevesleneceksin daha da azmedeceksin kendine inan kendine güven zaten az yemeye alışınca fazlasını sen bile istemeyeceksin sadece biraz sabırlı ol 
tarafından
İnşallah dua edin lütfen taşıtlarım gibi giyinmek rahat etmek sagligimin düzelmesini istiyorum lütfen dua edin Allah güç kuvvet sabır versin
(12,853 puan) tarafından
Allahın izniyle olur sen azmet diren yeterki bozma moralini
tarafından
İnşallah cnm çok sagol
-Reklam-
0 oy
(2,393 puan) tarafından
Tlc ağır yaşamlar izleyince iştahım kaçıyor bide nescafe çok iştah kesiyor sabah nescafe içiyorsam sadece akşam yemek yiyorum sağlıklı değil ama napalim zaten çocuktan yemek yemeye vakit kalmıyor bana 
tarafından
İzliyorum cnm dua edin azim edebileyim güç kazanabileyim
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Çocuk doğurmuş bir kadın dünyayı ters düz eder ben buna inanıyorum . Zevk için yemek yeme yaşamak için ye. Kıtlık var olduğunu hayal et bence sadece beynine köy ve yap
tarafından
İnşallah cnm dua edin eski kiloma döneyim hayatım çok zorlasmaya başladı dua istiyorum sizden
(7,107 puan) tarafından
Yemek düşünme mesala unutacak şeyler yap
0 oy
(270 puan) tarafından
Ben de 1 buçuk aydır diyetteyim. Ben 21 gün kuralına inanıyorum. Yani 21 gün boyunca yeni bir alışkanlık edinirsen onu benimsiyorsun eski halini kınamaya başlıyorsun. 21 gün sigarayı hiç içmezsen artık içmek istemiyorsun, gibi. Bu nedenle ilk 21 gün zorlanacaksın. Hep evdeki yemeklere göz dikeceksin. Ama 21 gün hiç kaçamak yapmazsan (1 kere bile yapsan sayılmıyor, en baştan 21 güne başlıyorsun) artık o beslenme şeklini benimsiyorsun. Yani tam 21 gün dayanmalısın ve hiç ama hiç kaçamak yapmamalısın. Diyetinde yapacağın en büyük yanlış, diyetisyene farklı miktarda yediğini söylemendir. Diyetisyene daha az yediğini söyleyip aslında çok daha fazlasını yersen diyetin ölür ve kendine ihanet etmiş olursun. Bu arada ara sıra (adet döneminde ya da çok iyi kilo verdiğin haftalarda) diyetisyenin sana ödül öğünleri koyacaktır. Ben sana Esra Yerlikaya'yı öneririm. İnstagramdan bakabilirsiniz. Diyetimde gözleme, lahmacun,... bile yedim. Çok az miktardaydı ama yedim sonuçta. Ve 1 buçuk ayda 8 kilom gitti bile. Ben emziren bir anneyim, diyetim biraz daha emziren annelere yönelik. Siz emzirmiyorsanız benden daha fazla kilo kaybedersiniz. Üstelik kilo olarak benden biraz daha fazla olduğunuz için benden çok çok daha fazla verirsiniz bu 1 buçuk ayda ♥️
tarafından
İnşallah cnm ne güzel anlatmissin yavaş yavaş alışırım tabi daha öncede yapmıştım 1 ay 5 günde 15 kilo vermiştim ki üstüne hamile kalmıştım dikkat ediyorum porsiyonlarim Dr verdiğinden daha az kalorili tutmaya çalışıyorum inşallah hedefime ulaşırım
(270 puan) tarafından
Yaa çok mutlu oldum senin adına ♥️ Umarım verirsin ♥️ Umarım beraber zayıflarız
tarafından
İnşallah cnm sağolasın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 264 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,083 soru

12,436,731 cevap

45,829 kullanıcı

Kategoriler