1. Su yazis tarziniz ve kullandiginiz kelimelerden kavgaci oldugunuz bariz belli, anlamak zor degil.
2. Empati kuracaksaniz eger, sadece kadin icin degil erkek icinde kuracaksiniz ki empati olsun. Sizin yaptiginiz empati degil tarafli bakmak.
3. Anlayabilmek icin basima gelmesine gerek yok ki ben cok gittin az gittin seceresini tutmam. Yeri gelir sık gider, yeri gelir hic gitmez. Yukarda yazdigim gibi yeni dogum yaptim ve dogum yaptim diye de esime gitme yapma demiyorum. Eger gidecekse soyler, sen bilirsin derim eger zaten beni dusunuyorsa gitmez ki gitmiyorda. Ama ben bana gidicem dediginde sizin gibi SERT ciksaydim muhtemelen gelmek istemeyecekti eve. Esim arkadaslari ile birlikteyken de ilgi beklemem sizin gibi.
4. Kadin erkek farketmez, birine benle ilgilen yapma etme derseniz daha cok tesvik edersiniz. Bu yuzden iliman olunmali. Sizinki gibi SERT cikisip olay yaratilmamali. Ayrica sizin esiniz alttan alip uyuyor diye herkesin esinden de ayni tepki olacagini dusunmeyin. Kac cesit insan var.
5. Bana akil vermeyin, zira sizin akliniza ihtiyacim yok. Medeni iliskiniz(!) de size kalsin :)